Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza topolščica

topolščica

Pozdrav vsem, ki nas je naša bolezen zanesla na to stran. Sama imam diagnozo 1 leto, težave že 8 let. Letos sem se odločila za rehabilitacijo v Topolščici pa me zanima, kakšne imate izkušnje ?
l.p. Majchika

ZDRAVO!

KER SEM BILA LETOS V TOPOLŠICI SE TI OGLAŠAM. MORDA PA NISEM NAJBOLJŠI VIR INFORMACIJ, KER SEM BILA TAM V BOLJ SLABEM STANJU IN IMAM BOLJ HUDE SPOMINE NA DNEVE, KI SEM JIH PREŽIVELA TAM.
SKRATKA LJUDJE SO ZELO PRIJAZNI, OD SESTER DO TERAPEVTK. RES NIMAM PRIPOMB.
NAŠA SKUPINA JE IMELA BOLJ SLABO IZKUŠNJO S HRANO, AMPAK UPAM, DA SO TO UREDILI, KER SMO SE PRITOŽILI IN ŽE OPAZILI NEKAJ SPREMEMB.
VŠEČ MI JE BLO TO, DA SPOZNAŠ CEL KUP LJUDI Z “NAŠO” IZKUŠNJO. TO JE ZELO DOBRO VPLIVALO NAME, KER SO MI NOVI PRIJATELJI RES VLILI ZAUPANJA.
UPAM, DA BOŠ TUDI TI PADLA V FAJN SKUPINO IN PREŽIVELA LEPE DNEVE V TOPOLŠICI.

LEPO SE IMEJ IN POROČAJ KAKO BO.
LP. P.

PS: ŠE DROBEN NASVET: JAHAT MORAŠ ITI, KER JE FUL FAJN.

Hvala Pika! zanima me tudi sama prijava oz. rezervacija. v kateri hotel ter ali so določeni termini ? Ali lahko izbiraš sam?
l.p. :)))

Hojla!

Ja rezervacijo moraš narediti sama na recepciji hotela (lahko preko telefona), kjer ti tudi povedo kako in kaj naprej. Imaš možnost nastanitve v Hotelu Mladika kjer je prav center MS. Tu so tudi prisotne sestre 24 ur na dan. Sobe so za dve ali eno osebo, treba je nekaj malega doplačati.
Druga možnost je nastanitev v hotelu Vesna, če si v dobrem stanju in lahko hodiš (razdalje niso velike). Vse ti bodo natančno povedali na recepciji.
Odvisno je od tebe kaj želiš, ali želiš biti med “našimi” ali želiš biti v hotelu kjer so vsi ostali gostje.
Prej že moraš urediti zadeve glede plačila, če boš šla preko društva. Pa to menda že itak veš.

Podrobnosti bi ti napisala na mail, če mi ga zaupaš.

LP. P.

Pika hvala ti za odgovor. Moj mail [email protected]
V kolikor želi kdo pisat sem na voljo vsem . Včasih je dobro svojo bolečino izliti na papir oz. ekran!

l.p. M ;))))

Ker imam trenutno kar slabe dneve sem šele danes spet tu.
Upam, da bo to čudno stanje čimprej minilo.

LP. P.

PS: poglej pošto

Pozdravljena Majchika!

Zdaj si verjetno ža doma iz Topolšice.

Po več kot dveh letih depresij po postavljeni diagnozi me je nevrologinja napotila v Topolšico. Priznam, da sem se kar bal neznanega ob vseh problemih. Bilo je super, čeprav sem tudi tam imel težave. Vsi brez izjeme so bili zelo prijazni. Srečal sem družbo iz druge podružnice, ki me je rade volje vzela medse.

Seveda je jahanje na haflingerkah Emi in Dori nekaj posebnega in se splača probati, čeprav je treba nekaj doplačati. Stanoval sem v hotelu Vesna in bil zadovoljen. Bil sem tako zadovoljen, da sem bil čez 6 mesecev zopet tam.

Vsekakor priporočam obnovitveno rehabilitacijo v Topolšici. Sem pa slišal, da je tudi v Laškem zelo v redu.

Ciao, B.

Obnovitvena rehabilitacija je tisto pravo.

Hvala B, odločitev je padla na Laško.In sicer grem v septembru mesecu … komaj. Tako da…. ko se vrnem vam zaupam svoje vtise.

l.p. Majchika

New Report

Close