Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? toplice-negativni odgovor ZZZS-ja

toplice-negativni odgovor ZZZS-ja

Gospod Jože – prijatelj

najlepše hvala za izrečeno sožalje in vaše mnenje. Vem, da ni kaj dodati.
Upam, da bo takih izkušenj čim manj oz. jih sploh ne bi bilo treba.

Srečno

ne uživajo v termah na račun ZZZS. To pravico jim dajejo iz republiškega proračuna. In tudi komisije za odobritve bivanja v termah niso ZZZS, ampak po občinah (ali morda upravnih enotah). To je čisto nekaj drugega.

meni so zavrnili topolice zaradi epi in soa kar je zalostno. sem pa imel zlom vretenca th 12 od 6 tock so se obesili samo na dve tocki zadnji sem pa klin ze 4 mesece

Spoštovani – od moje OP je minilo že več kot 2 meseca in 1 mesec od kar sva z mojo osebno zdravnico oddala zahtevek za zdraviliško zdravljenje na ZZZS. Ali morda kdo ve koliko časa se rešujejo takšni zaktevki na ZZZS-ju?

Pozdravljeni.

Mi zna kdo povedati, ali me pripadajo toplice oz.zdravilisce. Zdaj bi slo za drugo koriščenje zdravljenja v toplicah. Namreč pred 2,5 leti sem bil operiran na diskus herniji z parezo. Kljub rehabilitaciji se stanje ni nič popravilo, težave so se sedaj razširile se na vratno hrbtenico. Skratka od mravljincev do nevropatskih bolecin ki so prisotne vsakodnevno, ali me pripapadajo toplice  in kdo vse mi jih lahko odobri?

Moj osebni zdravnik mi jih ne more, vsaj tako mi je povedal. Kirurg ki me je operiral me na preglede in kontrole pošilja na vsake pol leta. Nedavno sem bil na pregledu pri fiziatru in je omenil, da bo dal mnenje o odločanju Zdraviliška zdravljenja, kljub temu, da on ni oseba ki bi bila verodostojna, je omenil, da pa bo poizkusil.

Hvala za mnenje tistih ki ste drugič v toplicah in kdo vam jih je odobril?

Hvala

Lp. D.

Pozdravljeni.

Mi lahko kdo pojasni z več izkušnjami, kako je mogoče, da ti zzzs zavrne 2x vloge oz.prosnje za zdraviliško zdravljenje, kljub vsakodnevnimi nevropatskimi bolečinami, ki trajajo že skoraj 3 leta od operacije hrbtenice. Ne bom kazal s prstom na nobenega, da je krivec za to stanje. Mi je pa pred urgentno operacijo bilo zagotovljeno izboljšanje, vendar temu ni tako.Čakalne vrste so resnično predolge po vsakem pregledu je nov termin čez cca 6 mesecev.

Od pregleda do pregleda pa je to ponavadi pri istem ortopedu se vedno razlikuje, tako, da na koncu sploh neves pri čem si.

Kako je pa s pritožbo na Delovno in socialno sodišče? Ali te tam obravnavajo tudi kot številko in zavrnejo prošnjo. Res nevem kaj bi bilo pri njih lahko drugače?

Hvala za pojasnila.

Lp.

Pozdravljeni,  kako se je razpletlo?

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close