Evo, to je to. Sem prišla do spoznanja, da je obdobje, ko sem se sproščeno lahko dobila vsaj na kavi, nepreklicno mimo. Živimo ločeno 3 leto, prve pol leta se je stikov še nekako držal potem pa…. Babic ni, sosed tudi ne in nisem tip ženske, da bi otroke porivala vstran, da se lahko dobim z moškim. Sedim takole en dan na terasi, pijem kavo, gledam igranje otrok na dvorišču in me prešine… to je to. Takole bo sedaj šlo naprej brez večjih odstopanj. Hvala bogu, da smo zdravi, preskrbljeni si mislim kot protiutež za malce grenak priokus, ko vem, da naj na partnerstvo lepo pozabim.
Pa saj ne vem zakaj tole pišem. Gibljem se v krogih, kjer so vsi lepo poparčkani, družinice luštne, vesele in prav je tako, da so. Uživam z otroki, so tudi trenutki, ko sem utrujena za umret vendar ne zamenjam za nič drugega.
Lep vikend vsem, malo sem dala iz sebe, ne vem, če je sploh komu jasno kaj sem želela povedati….

K

to bo to ja, dokler otroci en bodo tolk veliki, da bodo začeli hodit ven s prijatelji in boš imela kar naenkrat tisti res prosti čas zase. in ne boš čisto dobro vedela kaj počet z njim. potem pa se boš uigrala v tisto obdobje in bo tisto obdobje “to je to”. in tako se boš postarala. 🙂))

saj ni nič hudega. partnerstvo lahko še pride. kakšno bo je odvisno do tebe. do kod ga boš spustila. lahko bo samo prijatelj, lahko bo živel z vami. odvisno kako se boš uigrala v to “sama za vse”. jaz sem mislila, da mi bo partnerstvo pod isto sreho prineslo užitek, pa mi ga ne. se ne znam več vklopit, ugotovila sem, da sem v vseh teh letih ko sem bila sama za vse res postala sama, neodvisna, svobodna. kompromisi z otroci so povsem nekaj drugega kot s partnerjem. v tvoji družini si ti glava, edina glava.

lep dan tudi tebi. življenje je dolgo.

Hja, zdaj je pač tako in kot sama ugotavljaš, sploh ni hudo. Jaz uživam v družbi svojih otrok in dokler je njim še kaj mar zame, je treba izkoristiti 🙂

Meni se pa zdi vedno bolj nemogoče, ko vidim kombinacije v drugih družinah, da to lahko funkcionira. Si mislim zraven, vsa čast, so res tako prilagodljivi? Ali pa mogoče tako obupani? Verjetno bo res kar oboje, eni so prvo, marsikdo pa drugo.

EPP za socialno in partnersko neprilagojeno žensko. Nekdo je omenil, da študirajo socialo tisti, ki nimajo niti sami s sabo razčiščeno. Jim vedno bolj verjamem…

Pa dobr kolotek, a ti res nimaš druzga dela kot katarini kontrirat. Tud jz mam svoje mnenje o njej, po drugi strani pa, jz tud nimam vsega razčiščenega pri sebi, ti kolotek pa tud ne, veš..

Seveda imam. To počnem tako mimogrede, z levo roko pravijo. Pa saj ne kontriram samo Katarini, tudi ostalim drežnačem, pravkar tebi. Za tvoje mnenje te nisem vprašal, moj odvetnik tudi nisi, niti slučajno me ne poznaš in polemiziraš sam/a s sabo, kaj imam jaz razčiščeno in česa ne. Kako pa kaj zdravje?

kolotek … eni si upamo priznat, da znamo funkcionirat solo. in ob tem ne travmiramo, ne padamo v depresijo in ne zaidemo v alkoholizem. me pa zanima kaj boš rekel čez dve leti ko bom imela še ing. gradb. ob imenu. le kdo gre študirat gradbeništvo? mogoče tisti, ki znajo sestavljati puzle?

Tješi se tješi… šta si došla onda u zatvor po mene i govorila kako očeš bit s mnom? Nemaš ti pojma šta očeš..

Titula Ing. ti ne bo niti za trohico dvignila propadel mentalni nivo, ki ga razglašaš. Pa še tale komentar avtorja ” Za konec” si oglej. Zelo pomenljivo. Takole izgledajo tvoja priznanja, ki jih zamolčiš?

Titula Ing. ti ne bo niti za trohico dvignila propadel mentalni nivo, ki ga razglašaš. Pa še tale komentar avtorja ” Za konec” si oglej. Zelo pomenljivo. Takole izgledajo tvoja priznanja, ki jih zamolčiš?[/quote]

titule ing nimam. 🙂 še. imam kakšno drugo. poleg tega jaz nič ne razglašam, to delaš ti. komentar o katerem govoriš pa ima svoje ozadje, najbrž podobno kot je ozadje tvoje postločitvene nepredelane travme. 🙂) takole si moški ližejo mentalen rane. sej veš a ne.

Tale ing. omenjaš sama in to v tvojem zgoraj citiranem postu. Torej negiraš samo sebe in ostajaš še nadalje nerazumljiva. Nikakršnih mentalnih ran nimam, to so tvoji konstrukti, ki si jih vedno znova izmišljaš. Punca, daleč si od realnosti.
p.s.
pa tistega posta (avtor “Za konec”) tudi nisi komentirala. Zakaj že ne????

mislim da je jasno zakaj..

Mhm, tale žerjavica ji je pošteno osmodila mentalno destrukturo.

Djabe zerjavice, zaštičena je kot lički medved.. Kje sam jst pamet zgubil, na eno licemjerko, lažnivko, egoistico, nimfomanko.. Hvala.

Pa kaj te pa drži, da še kar laziš za njo? Če je vse to, kar si napisal, prižgi dolge luči in bejži proč! Pa boste imeli vsi mir. Po moje ona ne bo letala za teboj in ti gnjavil. Torej? Lahko ko srpski pasulj.

Polako popušča, nisam od kamena.. Da je lahko ko pasulj bi bilo fajn, ampak bo počasi, jezen sem zaradi licemjerstva. Ker je pisala tukj za mene moj ex, a takrat sva bila skupaj, pa še ko sem komentiral cel post je izginil. Normalno da sem jezen, ta jeza me požira. ČE kaj sovražim je licemjerstvo in laganje , sploh če te negdo gleda v oči in ti laže.. Vulkan .. VEš kdaj bom imel mir? Nikoli, vedno bo tukj kakšen njen post, vedno bo njen blog. RAzen če sesujemo celo mrežo, in interneta več nebo, potem jo morda pozabim, a to je kdaj? Never.. FAk, odtrgalo mi se totalno

Saj je sicer škoda besed in časa za vaju dva, ampak, če nekdo o nekom DANES piše: moj ex – TO POMENI, DA JE DANES MOJ EX – ne takrat, ko se je to dogajalo!!!!!!!!!!!!!!! In ti danes definitivno zanjo si njen ex, JASNO!

New Report

Close