Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost tiste, ki ste bile v zadnjem letu SAMOPLAČNICE

tiste, ki ste bile v zadnjem letu SAMOPLAČNICE

Zanimajo me izkušnje tistih, ki ste bile v zadnjem letu samoplačnice..
Kje ste bile, kakšna je bila cena postopka in zdravil?

Hvala.

Ni nobene?? 🙁

Tudi mene zanimajo cene samoplačniških postopkov.. Sicer so ceniki na netu, ampak kako je pa dejansko?

Jaz sem bila samoplačnica. Cene so takšne, kakor piše na cenikih. Odvisno od vrste postopka, ali je dolg ali kratek, ali imaš stimulacijo samo s Klomifenom ali z vsemi možnimi pripravki. Cene za stimulirane, kot sem že rekla, kratek postopek nekje 2500€, dolg nekje do 3500€. To govorim za cene pri Rešu. Spontani postopki s Klomifenom so cenejši, spet odvisno ali je narejen ICSi ali ne. 1100-1300€. Jaz sem hodila k Rešu, ker je ceneje kot v Lj in Mb. Tukaj je spet odvisno od postopka in znese od 3000-4000€. Lp, srečno!

Pri Rešu so takšne cene? Od kdaj? LAni je bil IVF cca. 900, ICSI pa 1100 eur. Plus za zdravila sem dala cca. 400-500 eur (suprefact sprej in merional 3 doze/dan).

Hmmm, a katera ve, koliko se ponavadi čaka na samoplačniškega?
SEm klicala na Ljubljano, pa so rekli, da rabijo imet napotnico? Sem mislila, da če greš na samoplačniškega, greš pač samošlačniškega, in to brez napotnice…Ali se motim? Po ceniku v Lj recimo piše spontan 500 eur. Ima katera kake izkušnje s tem?
Jaz sem razmišljala da bi med tistimi postopki, ki mi še ostanejo, šla narest kakega samoplačniškega spontanega – torej, s Klomifenom? Je katero to delala?

Živjo punce, mene tudi zanima glede samoplačniškega postopka v MB?

Vsaka informacija bi bila dobrodošla.

LP=)

New Report

Close