Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Tiste, ki nosite poltrde kontaktne lečke

Tiste, ki nosite poltrde kontaktne lečke

… katero kozmetiko uporabljate (maskara, eye liner, senčke ..)?

Kar koli sem do sedaj preskusila, vedno sem kasneje imela probleme s tem, da je delček prahu ali svinčnika ali maskare prišel med zrklo in lečko … in to seveda boli, pa jočem …
Da ne omenjam, da je potrebno najti prostor, kjer lahko lečko vzameš ven, očistiš in ponovno vstaviš ..

Sem pa bolj svetle polti in ne ravno dolgih gostih temnih trepalnic, tako da je kar potrebno nekaj dati nase, da ne izgledam preveč brezizrazno ..

Jaz imam sicer precej neobčutljive oči, tako da ne vem, če kaj pomaga – uporabljam maskaro Make up Factory (dobiš samo v Muellerju), za veke veliko različnih senčk, predvsem Art Deco, Mac, Isadora, pa nekaj tapoceni tudi. Edino, kar ne uporabljam več, je svinčnik na notranjem robu spodnje veke.

jaz pa uporabljam karkoli mi pride pod roke, pa nimam kakšnih večjih problemov.

Pa tudi, če moram očistiti lečo, to naredim kar tako, mimogrede – vzamem lečo ven, malce poslinim prst in očistim lečo

Pa nosim leče (poltrde) že več kot 15 let

jaz že ene dve leti uporabljam MF lash lift waterproof..kupila sem jo čisto slučajno in šele pozneje odkrila, da piše na njej, da je primerna za uporabnice leč…od ostalih zadev pa uporabljam kar mi pač pride pod roke…dam pa vedno pred ličenjem leče not in res nimam nikoli nobenega problema…

LP Jullie ******************************* http://jullie.moj-album.com/

New Report

Close