Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo tiščanje v spodnjem delu trbuha

tiščanje v spodnjem delu trbuha

Pozdravljeni
pred dvema mesecema sem rodila in ker dojim in mala ima težave z napenjanjem, sem v svoji prehrani izločila mleko,sadje(razen banan) zelenjavo(razen rdeče prese)
pojavljati se mi je začela bolečina(tiščanje) v črevesju in vetrovi,ki pa nič ne omilijo tiščanja.Na blato grem normalno vsak dan.
ker imam že večletne težave ob stresih z želodcem(gastritis) sem pomislilače se mi bi lahko vnela tudi črevesna sluznica in sem si kupila ranital in se mi zdi da je res malo bolje.
čez mesec dni sem sicer naročena pri homeoptinji. Kaj mi svetujete pri prehrani in ali menite da bi mi homeoptsko zdravljenje lahko pomagalo?

Glede na to, da ste naročeni pri homeopatinji, predlagam, da se z vašo terapevtko pogovorite o težavah. Po osebnem pogovoru vam bo lažje pomagala, kot pa jaz.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close