Najdi forum

tezave z mehurjem

Pozdravljeni,

iz obupa pisem se sem. Moje tezave so se zacele pred 3 mesci. Z fantom sva zvecer imela spolne odnose nato pa naslednjo vecer mocne bolecine, bolece lulanje in nazadnje se vidna kri iz urina zato sem se iz nocne smene odpravila na urgenco kjer sem dobila macrobid za 5dni. 3 dan sem sla nazaj k osebni zdravnici, ker je bilo stanje samo malo boljse in me je skrbelo.Njen odgovor da naj pocakam pojem do konca antibiotike. Ko sem jih pojedla je stanje bilo sicer malo boljse, obiski na wc pa se vedno zelo pogosti. Kmalu sem bila nazaj pri zdravnici dobila sem Ciprinol za 7 dni. Stanje se izboljsa ampak kmalu nazaj pri dezurnem in dobila sem Primotren za 10dni. Naj povem da se drzim vseh navodil preventive, pa kljub temu mehur konstantno boli. Samo uriniranje ni pekoce ni bolece tudi vodo odvajam v normalni kolicini. Ne razumem zakaj se vedno to pogosto lulanje in to govorim tudi po 3 ali 4 krat v roku 15min. res pa da veliko pijem. naredili so mi uz ledvic in trebuha vse bp. kri in sanford vse bp. klamidija negativna. kaj se lahko naredim prosim se za kak nasvet ker osebna zdravnica me ma poln kufer razumem da so drugi ljudje bolj bolani ampak zivet zraven wcja postaja zelo stresno in naporno. ginekologinja pravi da ni ginekolosko dala sem pa tudi bris cakam na izvide. tudi sicer imam obcutek v noznici ki rahlo skeli oz pece. spolni odnosi niso boleci se jih pa zal izogibam ker se bojim ponovne okuzbe.

se opravicujem za dolg post.

Spoštovani,

hm?…. če zgodbo povezujemo zgolj in samo s spolnim odnosom se sicer res zdi, da je neka povezava in morebiti je v začetku celo obstajala, po toliko poskusih zdravljenja (večinoma pa očitno na pamet) pa menim, da gre za urološki in ne ginekološki problem, zato bi predlagal, da vas napotijo še k specialistu urologu. Mogoče bi pa uretro-cistoskopija dala kak odgovor, ki ga splošni zdravnik in ginekolog ne moreta dati?

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close