Najdi forum

Spoštovani!

Jaz imam občutek, da sem za svoje dekle predmet, stvar, pojem; da kot čustveno bitje zanjo sploh ne obstajam. Problem je v dejstvu, da si močno želim praznovati novo leto z njo, ona pa bi rada praznovala novo leto pri svoji najboljši sošolki, ker da bo ona sicer sama doma (mislim njena sošolka). Problem pa je, da tudi jaz nimam družbe za novo leto, z izjemo mojih staršev, ki pa itak niso preveč primerna družba za enega mladega fanta, ki bi se rad malo sprostil, poleg tega pa še užival s svojim dekletom.

Tudi sicer je moje dekle preveč obremenjeno s šolo. Hodi v srednjo šolo in se venomer sekira, če bo naredila kontrolno nalogo. Nazadnje vedno piše pozitivno. Pravi, da potrebuje pomoč sošolk, a mojo pomoč odklanja kot hudič odklanja križ! Letos je njena starejša sestra maturirala (bila je ena od zlatih maturantk). Pomislite! Ona se pa sekira, če bo njena sestra maturo sploh naredila!

Po drugi strani mi pa venomer govori, kako me ima rada in da me pogreša, ampak, ko jo kam povabim, vedno ta: “Nimam časa!” Po drugi strani pa večkrat vidim, kako čas zapravlja z nepotrebnimi stvarmi. Predvsem sem jezen zaradi novega leta, ker mene tudi moji prijatelji nikamor ne povabijo ali pa so vsi že zmenjeni s svojimi, mnogi hodijo ven s svojimi puncami, moja pa noče z menoj. Žalosten. Star sem 23 let (sem absolvent), moja punca pa hodi še v srednjo šolo. Ali je starostna razlika prevelika?

Ne, dragi moj, starosta razlika ni prevelika.

Imaš pa drug, malo večji problem.
Si tipična copata. Jokaš in stokaš zakaj punca noče tvoje bližine, na mestu, kjer to ni pomembno!

En pameten nasvet, s katerim boš svojo punco dobro preizkusil, namreč, morda gre za navadno koko, ki ne ve kaj bi.
Torej – za nekaj časa bodi do nje hladen. Kakor je očitno ona hladna do tebe. Ne povabi jo nikamor, novega leta sploh ne omenjaj. Pojdi ven žurat s prijatelji, če pa te pokliče in te povabi ven ona, reci, da pa ti zdejle nimaš časa. Da imaš pomembne opravke.
Skratka, izzivaj jo. Kmalu boš lahko videl vidne efekte. Če te bo hotela, te bo že sama povabila na pjačo, kaj je s teboj kar naenkrat narobe. Takrat ji povej to, kar si tu nam.
Če te ne bo razumela, jo takoj, ama takoj skensli. Taka punca te potem ni vredna.
Ne bodi copata, bodi moški.

S tem, da si želi novo leto praznovati s sošolko raje kot s tabo, ti je povedala vse.

Morda je to zate boleče, toda človek si vedno najde čas za tisto, kar mu je najljubše. Tudi pri družbi. Če je raje pri sošolki, potem naj bo z njo. Veš koliko praznikov je še pred tabo? Boš vedno sam? Poišči si partnerko, ki bo rada v tvoji družbi.
Veliko sreče!

Kaj drugih ne vidiš ?
Si se odločil da boš že pri teh letih trpel ?
Da ni slučajno lezbijka ?
….itd..

koliko casa pa sta skupaj?

zakaj pa ne moreš z njo k sošolki?

I’ve been there…

v glavnem, ce bi hotla, bi si ze nasla cas zate, verjemi (zal resnica boli)…raje si ti najdi eno, ki te bo bolj spostovala in ji ne bo vse drugo bolj pomembno od tebe. igric (kot npr. da je ne klices, da hodis ven s prijatelji, si hladen itd.) ti ne priporocam, ker se ne obnesejo (al pa sam za kratek cas) in pa – zakaj bi se tle neki matral in igral nekaj, kar ti nisi, samo zato da bi jo zacel bolj zanimat?!?!

Verjemi, dete je še preotročje. Ali išče v tebi nadomestilo za očeta, ko pravi, da si želi biti s teboj, ali pa je še tako otročja, da sploh ne ve, kaj bi rada. Če bi bila res zaljubljena, bi bila še kako rada s teboj in samo s teboj, kajti nobena sošolka ne bi bila toliko vredna kot ti.

To sem preizkusila sama, ko sem se pri 17-tih zaljubila v svojega sedanjega moža in to opažam tudi pri svoji hčerki, ki je stara 16,5 let in je prvič resno zaljubljena. Vse prijateljice skupaj niso več pol toliko vredne, kot njena
ljubezen.

Tista, ki bo želela biti s teboj, tista bo prava, ti pa ne zgubljaj časa z nedoraslo najstnico, saj konec koncev nisi več tako mlad, da si ne bi našel že življenske družice.

New Report

Close