Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Tezave pri zajtrku in vecerji

Tezave pri zajtrku in vecerji

Pozdravljeni

Doma imam 6,5 mesecev staro puncko. Z dopolnjenim petim mesecem sem zacela z uvajanjem GH.
5.00 – 6.00 AM 200 – 230ml
8.00 – 9.00 Zitarice s sadjem
11.00 – 12.00 zelenjava in meso
14.00 – 15.00 AM 200 ml
17.00 – 18.00 mlecne zitarice (vcasih z banano)
19.00 – 20.00 spanje ( pred spanjem AM)

Tako je jedla se dober teden nazaj morda 10 dni, sedaj pa zjutraj in zvecer noce jesti zitaric. ne s sadjem, ne z mlekom, ne z vodo. Tudi samo hrusko ali jabolko noce ceprav je kuhano.Ne kupljeno ne doma narejeno. Sem pa opazila da za kosilo ko je zelenjava z mesom ali lososom da to vedno vse poje, tako kupljene kot doma narejene kasice. Pomislila sem, da morda noce zitaric in sadja ker je presladko, zato sem ji danes ponudila skuto z jabolkom in zitaricami in je par zlick pojedla nato pa ni hotela vec. Naj povem, da ko je to jedla da se je vsa stresala.

Zdaj me pa zanima ali ji lahko zelenjavo ponudim tudi zjutraj in zvecer? Vse povsod sem brala le o tem da zjutraj sadje zvecer mlecne zitarice ali obratno nikjer pa ni zelenjava omenjena.

Hvala za odgovor

LP

Mogoče še poskušajte z žitaricami , morda dodajte ajdo, proso, pa polento, pa spet riž … Tudi s sadjem še vztrajajte, če pa ne gre, jo nadomestite z zelenjavo.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close