Težave pri hranjenju

Spet bi prosila za vaša mnenja. Namreč. Zadnjih nekaj dni imava pri hranjenju z mojim 3 mesečnim sinkom težave. Ne vem kaj je vzrok temu. Do sedaj je šlo vse brez problema. Jeva Aptamil 1 in uporabljava Aventove cuclje z 2 luknjicama. Vendar! Po nekaj požirkih se začne sine napenjati, zvijati, menjati položaje glave, cucelj gre ven iz ust, jeza, nazaj v usta, začne piti zopet napenjanje, zvijanje tudi veterčki se pojavijo. Kaj naj bi bilo to?! Meni ni jasno. Mislim, da sedaj kar z muko jé. Prav smili se mi. Prejle se je tako napenjal in se nagibal naprej, da mi je bruhnil. Ga mirim, menjam položaj, gledam, če ga kje kaj žuli, da mu ni prevroče… Mislim, da je nekaj drugega vzrok, ker se to ponavlja pri vsakem obroku že nekaj dni. Moram reči, da krčev ni imel. Morda sem pa tja, da ga je malo zvilo po obrokih.
Kakšna ideja, nasvet?
Hvala,
Petra

Mi smo tudi imeli tezave, vendar uporabljamo gostejse mleko(AR)- problem je bil , da je moral otrok prevec vleci.., ko smo povecali luknjo se je takoj uredilo hranjenje..Glede na to, da je ze star tri mesece, kaj ko bi poiskusila s turbo cucljem?!
Naj vama cimprej zopet stece hranjenje..LP!

Tudi moj 3 mesečnik to počne. Hranim ga z milomilom in z isto dudo kot ti. Ugotovila sem, da ga takrat zvija ali pa ima v trebuščku še kupčke oz. zrak.

Mi rešujmo tako, da ga dvignemo in probamo podreti kupčka. V večini primerov je uspešno.

In glede na to, da si dejala, da tvoj takrat spušča vetrove, mislim da ima tudi on problem, da ima v želodčku preveč zraka.

LP
poli

Lep dan! poli

Po mojem ima krče.Pazi,da držiš flaško vedno tako,da je cucelj poiln mleka,tako da ti ne požira zraka.Da bi prepočasi teklo ne verjamem,ker je še majčken.Boljše da ne hitiš z večimi luknjami,ker se ne mudi.
Je bil pa pri naši tud tak problem nekje okrog 4,5 meseca.Se je drla na vse grlo in ni hotla jest.Sem probala vse.Zamenjali smo hrano,flaške in cuclje,pa nič.In kaj je blo…..gospa se je odločila,da ne bo več jedla v mojem naročju.Ko smo jo dal na postlo,je začela vlečt ko nora.

New Report

Close