Najdi forum

lep pozdrav,
tudi jaz imam problem, čeprav mogoče ni tako velik. S fantom sva skupaj že približno 10 mesecev. Prej sva bila najboljša prijatelja, tako da sva popolnoma sproščena eden ob drugemu, veva vse eden o drugemu in sva si še vedno zelo odkrita. Vendar pridejo dnevi, ko se mi zdi da je vse preveč sproščeno, res da ni več tiste zaljubljenosti kot je bila na začetku ampak včasih sem kar v dvomih če je to res tisto pravo. Namreč pred njim sem imela fanta, pri katerem sem se vedno počutila nekako “napeto”. Res da sva se videla mnogo manj in razumem da nisva bila tako navajena eden na drugega. Z zdajšnjim pa se vidiva vsak dan, in včasih se mi zdi da do njega ne čutim nič več, čeprav ga imam najraje in z njim mi je zalo lepo. Pri njemu sem šele spoznala kaj je to ljubezen. In tudi kar se tiče spolnega življenja je vse lepo in prav, vendar me včesih po spolnem odnosu kar obletavejo neki čudni občutki. Ne vem kako naj bi razložila, vendar nekako tako kot da bi mi šel na živce. To je le redko ampak vseeno. Še enkrat pa moram povdarilti, da se imava zelo rada in če izpustim te moje tegobe, lahko rečem da imava super lepo zvezo. Prosim za kakšno mnenje. Ali je to normalno? HVALA

To je normalno,

bistvo pa je v tem,d a greš še viši, še neprej, ker v vsakem partnerstvu pride do tega, da počneš določene stvari iz navade. Zato se moraš truditi še napej, tako in drugače. kar pomeni, da si že eno poglavje pred drugimi, pa čeprav izgleda da to nikamor ne pelje.

Življenje je tako kot knjiga, ko se bere knjigo, moraš priti do konca, če želiš imeti celoto in ustvarjeno sliko.

kako pa bi bilo, če bi vedno brala saamo prvo poglavje, zato ker je bilo tako lepo. začela si z drugim in prve 4 strani ti niso bile všeč, pa si spet začela brati prvo poglavje. vedno je lepo to prvo poglavje, ampak nikoli ne veš, kakšna je celota.

ne glede na to, če ti naslednje 4 strani ali pa še kaj več, ne bo všeč, pojdi naprej, prebrodi 2 poglavje, kajti tretje bo zagotovo drugačno in spet nekaj novega.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živjo!

Morda sta s fantom malo preveč časa skupaj! Vzemita si čas tudi vsak za svoje aktivnosti in vsak za svoje prijatelje!

Pa še tega ne pozabi – da je ženska za moškega privlačna, mora biti včasih malo skrivnostna – na kaj namigniti, ga narediti malo ljubosumnega, ne pa ga cele dneve samo gledati in viseti na njem – boš poskusila??

nabavita si kakšno kamasutro in jo skupaj predelajta, pa te bo tisto tiho živciranje po odnosih minilo. Naučita se skupaj kaj boljšega.
S prvim ga pa nikar ne primerjaj. Ni fer, ne more se braniti. Saj verjetno ga ne, to se ti je bolj samo zapisalo, se mi zdi. Malo si popestrita spolnost, pa imata dosti možnosti, da bosta ostala skupaj. Tu se sramežljivost grdo maščuje! LP

Micka, saj je tako. Oba imava veliko prijateljev. Sploh pa sem jaz taka, da brez njih ne bi mogla. To sem mu že povedala, in je rekel da ni problema če hočem z njimi. In tudi velikokrat grem. Čeprav ga potem vedno pogrešam. Pa še to. Ljubosumen je pa ful, na vsakega mojega prijatelja. Ampak imam srečo da je tako razumevajoč in mi nikoli ne očita, čeprav mi je povedal da je ljubosumen in da ne more iz svoje kože. Če sem pa preveč skrivnostna se pa potem ponavadi spreva, ker pravi da noče da mu kaj prekrivam. Tako da mu pribljižno vse povem.
Pa še to: ker je tako ljubosumen, mu včasih kar ne povem, da grem s prijateljem na kavo, ker vem da bo potem slabe volje. Seveda, če grem s prijateljico mu povem.

New Report

Close