težava

Spoštovani,

najprej vse dobro v letu 2007!

Sedaj pa k moji težavi. Stara sem 37 let. Vedno sem bila bolj “zmrzljive narave”, zadnje leto pa se mi dogaja čudna stvar.

Že poleti sem zelo težko prenašala vročino. Ampak bilo je poletje in mi je bilo nekako razumljivo. Sedaj je zima, čeprav mila, ampak meni je nenehno vroče. Nimam vročinskih napadov, ampak mi je enostavno grozno vroče.

Ca. tri mesece, ko naj bi začeli nositi jesenska oblačila, je z mano križ. Doma, pa v službi povečini ljudi zebe (ker odpiram okna, delam prepih), meni pa je grozno vroče, nenehno.
Nisem ravno zimsko oblečena, bolj lahkotno a vseeno se ne morem ohadit.

Telesne temperature nimam. S ščitnico je vse dp. Kaj bi še lahko bil vzrok tej vročini. Zdravniku sem težavo omenila, a je rekel, da je to verjetno začetek mene. Sama skoraj ne morem verjeti, kajti nimam navalov vročine, in tudi drugih težav ne, enostavno mi je pretoplo.

Za malo predstave kako mi ustreza, pri ca. 5°C, sem enostavno zunaj lahko s kratkimi rokavi in ne čutim nikakršnega mraza. No ampak, ko sem to storila sem se lepo prehladila in še danes malo kašljam.

Kaj menite,

Hvala za vaš odgovor!

Spoštovani!

Če vam ščitnica ne dela preveč, bo to res oblika začetka menopavze. Moogče bi bilo smotrno jeamti konracepcijske/hormonsko nadomestan zdravila, če je menstruacija slučajno postala neredna ali šibkejša.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close