Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje TEST BABY CHECK STRIP MINI

TEST BABY CHECK STRIP MINI

menstruacijo pričakujem 30.2. ker sem prebrala ta je ta test za nosečnost zelo občutljiv za hormon me zanima ali bi mi ta lahko že zdaj pokazal če sem noseča? si namreč zeloo želim družbo za 2letnega sina. hvala za vsak odgovor želim vam lepe materinske trenutke:)

Pomembna informacija je tudi kdaj je bil zadnji spolni odnos.
Kakorkoli, test delajte vsaj 14 dni po spolnem odnosu in boste videli.
Srečno!

Če menstruacijo pričakuješ komaj čez cca 14 dni, je komaj minila ovulacija (ali še bi) in ni še čas za test nosečnosti. Seveda če imaš redne cikluse na 28-30 dni.

nova
Uredništvo priporoča

Zivjo, menstruacijo bi morala dobiti v soboto, pa je se kar ni. Pred predvideno M in se zdaj imam krce, pa rahlo mi je slabo in precej utrujena sem. Sem pa vceraj naredila test, pa se je naredila komaj opazna crtica – ali je mozno, da se mi to samo zdi, oz da se pod dolocenim kotom tudi tesna crtica malo vidi? Sem ponovila danes zjutraj, pa ista pesem… Imam baby check, kjer pise, da pokaze nosecnost ze orvi dan izostale M, pri meni pa se po 5 dneh nic konkretnega…

Jaz sem naredila 2 testa baby check in ni nič pokazalo. Na koncu sem šla po drugi test in je pokazalo nosečnost.

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

New Report

Close