Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost TEMNO RJAV DO ČRN IZCEDEK PO NEUSPEŠNEM ICSI

TEMNO RJAV DO ČRN IZCEDEK PO NEUSPEŠNEM ICSI

Pozdravljeni,

Sem 15 dan po prenosu zarodkov, test nosečnosti je negativen. To je bil moj prvi postopek ICSI. Stara sem 39 let. Menstruacije še nimam, imam pa temno rjave, in črne goste, vlečljive izcedke že tretji dan. Bolečine so enake kot pri menstruaciji in spremlja me rahla slabost. So ti čudni izcedki razlog za skrb?
Hvala in lep pozdrav

Poklici zjutraj na kliniko kjer si imela postopek. Ce jim bo sumljivo te bodo pozvali na pregled,ce ni to nic takega bos bolj pomirjena ce izves od njih kot od nas. Upam da bo vse ok in naslednjic +.

plavaorhideja: Mislim, da posebnega razloga za skrb ni, najverjetneje gre za začetek menstruacije (verjetno si dobila tablete za podporo morebitni nosečnosti in te utegnejo zadrževati menstruacijo, kar potem povzroči, da se menstruacija začne z nekoliko starejšo krvjo, zato rjav, skoraj črn izcedek). Če se bodo v dnevu, dveh spremenili v relativno normalno menstruacijo (ta je lahko po postopku bistveno močnejša od tvojih običajnih), potem nimaš razloga za posebne skrbi. Nekaj časa bo pač potrebnega, da se telo sčisti hormonov in vzpostavi normalen ritem. Če bo zadeva po nekaj dneh še naprej neobičajna (izcedki brez menstruacije), pa le pokliči na kliniko.

New Report

Close