Najdi forum

Telovadim teža pa kar raste

Zivjo.
Pred dobrim tednom sem zaključila s programom t25 (18 tednov). Na začetku prehrane nisem spreminjala. Pac pijem vodo, popoldne in zvečer sem se odrekla kruhu ter ponavadi jedla solato, sadje. Kar mi je tisti moment zadišalo. Telesna teza je ostala ista, mere tudi. Ko sem se pogledala v ogledalo bi lahko tekla da je bilo nekaj sprememb v obliki telesa.

Zadnji mesec vadbe sem poleg se cca. 4-5krat ba teden tekla pribl. 3 km. Zvečer po vadbi in teku sem ponavadi jedla pusto skuto z sadjem. V tem zadnjem mesecu mi je šla teža gor za dober kg. Kje je torej težava? Ali sem ga polomila z skuto? Samo nekaj moraš pojesti zvečer, sadje se mi je zdelo premalo po takem naporu. Mišice menda pa tudi ne morejo biti v enem mesecu težje za en kg?

Prosim za nasvet. Kaj naj bi jedla po vadbi oz. Teku? kako naj prilagodim prehrano, saj imam občutek, da sem veliko bolj lacna če vadim več.

Lp

pač vse je odvisno od vaj, mogoče jih napačno izvajaš… mogoče lahko poskusiš z gabrielovo metodo hujšanja; gre za meditacijo v kateri si lahko govoriš, da se bo maščoba topila, vendar moraš v to verjeti z vsem srcem. jaz sem s to metodo v enem tednu shujšala 10 kg, 3x dnevno sem meditirala (pred zajtrkom, pred kosilom, pred spanjem), zraven pa sem izvajala pop pilates in navadne vaje za roke (brez uteži). vsak dan sem pila mešanico iz cimeta, medu, vode in limone, popila sem veliko limonade, pojedla veliko cimeta in kumine z jogurtom. s telovadbo sem si okrepila mišice, vendar se nisem zredila, s pop pilatesom (na youtubu imaš posnetke) vzdržujem svojo telesno težo.

Mogoče rabiš kakšno prehransko dopolnilo, ki ti pospeši cel proces? Za pospeševanje metabolizma ti priporočam formexplode

nova
Uredništvo priporoča

Po mojih izkušnjah je vaša vadba bistveno premalo zato da bi se kaj zgodilo. 3 km teka in par vaj je zelo malo. Za hujšanje je potrebno mnogo več.

Mito Šinkovec http://www.telodrom.com Center Telodrom http://www.mito.si Mito stran https://www.facebook.com/Telodrom/ Faceebok

Ne potrebuješ nobenih dodatkov, povsem pa ne rabiš nobene meditacije. Ta me je prav nasmejala. 10kg je oseba zgubila ker je mislila na to kako se maščoba topi… 🙂

Če si pridobila na telesni teži pomeni preprosti, da si vnesla več kalorij kot si jih pokurila. To ni bil kriv nobeden EDEN obrok ali ENA hrana ampak tvoj vnos v celotnem času odkar si se nazadnje tehtala.

* Ali jej manj kalorij ali pa jih pokuri več. To bo sledilo v izgubo teže.

New Report

Close