Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Telovadba za MAMICE IN MALČKE SKUPAJ

Telovadba za MAMICE IN MALČKE SKUPAJ

Draga Nataša!

Jaz bi pa tako rada prišla s svojim Maticem, a je “šele” dobrih 7 mesecev star. Je pa zelo “napreden”, že dober mesec sedi brez opore, na nogice se postavlja, skratka je radoveden, močan in zelo aktiven in velik dojenček. Kaj misliš, so kakšne vaje, ki bi jih lahko tudi midva počela? Pa še tako rad ima ljudi in otroke, da se mi zdi ta aspekt še najbolj pomemben. Počasi mu bom jaz premalo.

Kaj praviš? To, da bi nekaj vaj, ki niso primerne zanj, pač spustila, me sploh ne bremeni (zaradi plačila celotne ure), gre se mi predvsem za druženje.

Doris, seveda pridi – si bomo pa zmislili še kakšno dodatno vajico za vaju za medtem, ko bodo mulčki, ki se že plazijo lezli po poligonu.
In velja enako, če vama ne bo OK, pač ne bosta hodila, te urice pa vama tudi ne bodo zaračunali, če ne bosta zadovoljna, sem prepričana.
Lp
N.

Super, midva prideva.

midva bi se pridružila konec novembra, takrat bo star 9m. se moram prej kje prijavit, koga poklicat?

Počekiraj morda tule na forumu ali pa v Športisitiju če se ni kakšna ura spremenila lai kaj podobnega, drugače pa lahko kar prideš. Super!
N.

To tusi jaz prakticiran, Sanatogen in svež zrak. Verjetno se bova opogumila in prisvetlikala naokrog. Jaz sem telovadbe huuuuuuudoooooo potrebna.

Skrbna, super, se vidimo!
Krasno!
N.

Tako vadbo obiskujeva z malčico ze od pomladi, vodi pa jo ANDREJA SEMOLIČ. Dobivamo se dopoldan v fitnesu na Zaloski

Ajla, sem slisala tudi za to vadbo – samo mislim da je bolj za mamice z dojencki. Meni se je zdi pri nasi vadbi fajn to, da se imas tam tudi kam dat po vadbi in se kaksno rect pa tudi ob 17.00 je boljsi termin za mame malckov, ki ze hodimo v sluzbe.

Tudi jaz zdaj hodim na Zaloško. Telovadba je res za dojenčke, ki se šele začenjajo dvigovati, posedati… druga skupina pa za malo večje. Všeč mi je, da so skupinice res majhne in tudi me lahko telovadimo, malčki zaspijo, se dojijo ali pa celo potelovadi kdo drug z njimi, da telovadimo tudi mame.
(Pa tudi malo manj stane)

Tanja

A je pijača v ceni 1800 sit? Če ni, bi jaz prišla vsaj na en drink.

No, da se javi še ena “testna” od zadnjič, ki že komaj čaka na tale četrtek. Midva prideva spet, zagotovo, jutri in v prihodnje. Je bilo zelo fino, tamali uživajo, mame tudi, socializacija popolna in če bomo ob tem še kakšno mišico spravili v red, toliko bolje! Se vidimo!

A naša Petra, ki je stara ŽE pet let, lahko tudi pospremi mamico in Majo (15 mesecev) na telovadbo? Mislim, da bi jo zanimalo in veselilo, pa tudi varstva drugače nimam zanjo, ker je očka bolj pozen pri prihodih iz službe…

LP, Katja

Nata6a, jaz imam pa eno “tehnično” vprašanje zate:))) Kako se pa telovadi z dvema otrokoma naenkrat? Mislim pri tistih vajah, ko dviguješ otroka? Se bojim, da bi jaz drugo ves čas lovila okrog (po “domačih” izkušnjah – sta kot dva fitipaldija:))) Drugače se pa sliši fino!

Klara – ne, pijačka ni obvezna in ni vključena.
Nova Tanja – vesela sem, da si si našla vadbo ki ti najbolje ustreza. (in je natančno in nič več kot 100 SIT cenejša). A ni super, da je več različnih ponudb in terminov in cen – imaš možnost izbirati kaj ti je najbolj na kožo napisano. In je potem za vsakogar super.
Katja H – poskusimo. Po moje bi to šlo.
N.

Ja-na,
tehnično je to tako – vzameš najbližjega ali za vadbo bolj razpoloženega otroka, drugega pa pustiš da bluzi naokrog – načeloma se mu naj ne bi smelo nič zgoditi. Nekaj tamalih pač noče delat pa jih potem malo pustimo in delamo brez, kakšnega pa si za vadbo sposodi tudi Maja.
Koliko sta stari tvoji punci?
Pri nas gre zdaj že počasi, počasi na bolje – kar se tiče lovljenja naokrog in tega, da oba otroka hkrati šibata v diametralno nasprotno smer – zdaj se jima kdaj pa kdaj da celo kaj dopovedat oz. ju zamotit… Čeprav sem po taki telovadbi in popoldnevu zunaj z obema dirkačema čisto hin. Res. Včeraj sem zaspala pred njima.

Morda še eno pojasnilo –
to ni vadba za mamice z malčki (kot mislim da je tista na Zaloški)
ampakje ZA MALČKE IN ZA MAMICE
– naprimer – malčki delajo vaje na žogi in jim me pri tem pomagamo – potem pa gremo me na žoge in nam malčki pomagajo. Oboji telovadimo. Poskrbimo za različne sklope mišic tako pri otrocih kot pri starših in otrok ne uporabljamo samo za utež.

Sliši se super! Danes res ne utegnem, naslednjič bi se pa z mojo razbojnico mogoče celo oglasile! Vse, ki boste šle (no, vsaj nekatere), bi vas prosila, če bi nam lahko zaupale, kako je bilo!

Želim vam eno lepo telovadbo!

LP, T

nata6a, vidim, da ni problema:))) Upam, da se bomo kdaj oglasile. Sicer so sedaj popoldnevi še kar lepi in smo običajno takrat še na potepu, ampak saj bo kmalu zima!
Punci bosta pa konec meseca stari 14 mesecev in sta non-stop v dirkanju naokrog – seveda vsaka v svojo smer:))) Tako, da meni telovadbe tudi doma ne manjka.
Pridno telovadite in upam, da se vidimo!

Zdravo! Ali kaj takega še izvajate?

New Report

Close