Najdi forum

Telovadba za dojenčke

Mogoče bolj paše sem, ker na sč nisem dobila ravno veliko odgovorov.

Torej, moja punčka je stara 6 mesecev in nekako ugotavljam, da bi rada z njo kam hodila (razen vsakodnevnega vozičkanja po naselju), nekam kjer bi se lahko malo družila z drugimi mamicami, moje prijateljice so še vse brez otrok.
Malo sem gledala po netu, pa vidim da imajo plavanje za dojenčke (samo mi ne diši glih, ker je mela tamala uroinfekt pri 4 mesecih, pa se bojim) pa telovadbo za dojenčke. Tole se mi zdi bolje, ampak sem našla samo pri dveh ponudnikih. A ima katera izušnje, je že kam hodila?
Tole sem našla;

[www.fitmami.si]

[www.4-ka.si]

Saj vem, da ne rabi ona telovadbe, jaz bi tako mimogrede rada, da se mi kaj dogaja, ker včasih bi šla rada več med ljudi, tko da ne me napsat zdej da hočem genija iz otroka delat.

Mi ravno hodimo k Minimigcem (drugi link). Hodimo ob sobotah, je pa tudi ena skupina med tednom.
Zadovoljni.Je pa bolj za manjše (tja do 9 meseca).
Samo ni ravno poceni, 80 eurov je 8 ur (ena na teden).

nova
Uredništvo priporoča

Eno takšno vadbo za mamice in dojenčke (mami po porodu) imajo tudi v Salsoteci (stavba Zavarovalnice Tilia) v Šiški. Sedaj je termin ob sredah ob 11h.

Ali pa če se odločiš za kakšno izmed vadb Andreje Semolič, ki je napisala tudi knjigo Igriva vadba za dojenčka, ki je meni super
http://www.zdravo-gibanje.si/

Sicer sem pa pred leti s hčerko obiskovala program Bamberbam v Vižmarjih od Fitmami in sem bila nad njim zelo navdušena, hčerka pa seveda tudi. Priporočam.

Lp,
M

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

New Report

Close