Tae bo (Tay bo) na Vrhniki

Zivjo!
Zanima me ali kdo ve kaksen je tae bo (na urniku pise Tay bo) na Vrhniki, v novi osnovni soli (Antona Martina Slomska). Vadbo vodi neki(a) Obreza. Zanima me ali je instruktor(ica) sposoben in ali ima kaksno licenco. Ali se ukvarja s kaksno borilno vescino?

Ali obstaja na Vrhniki se kaksna aerobika z elementi borilnih vescin?

Cez nekaj casa se bom namrec preselila na Vrhniko in bi mi prav prisla kaksna vadba.

Lep pozdrav,

Alja

tuki

http://www.konex-center.si/aerobika2.html

poglejte opise aerobične vaje, mogoče vam bo bolj jasno

jaka

Živjo!

Nekaj časa sem hodila na omenjeni tae-bo, pa sem nehala. Zakaj? Enostavno – v tako veliki telovadnici, z precej velikim številom rekreacije željnih, pa ob vaditelju ( ki nič ne rečem, obvlada elemente borilnih veščin), ki ni nima niti mikrofona, da bi se ga slišalo po celi dvorani… ne hvala. Če si bil kje v ozadju, nisi niti dobro videl kako se kak kick izvaja, kaj šele da bi slišal ustrezne napotke. Prav tako smo že na prvi uri izvajali neke udarce z roko, pa se nam niti ni dobro sanjalo za kaj točno gre. Zdaj hodim na tae-bo drugam, kjer je skupina manjša, tako da se nam vaditeljice res posvetijo, vzamejo si čas, da nas opozarjajo na napake, pa še posamezen potek kick-a je bolj praktično prikazan.

Tko da Alja, lahko se mi oglasiš tudi na mail, razmisli pa sama, pa upam ,da se oglasi še kdo in pove svoje mnenje.

Lep dan vsem želim še naprej 🙂

Povej kje je to da bomo vsi vedeli, jaz bi šel tudi.

jaka

Glede licenc za tae bo je tko, da jih v sloveniji nima nihce. Vse je na crno. Pac nauceno s kaset. Tko da se ne vec sprasevat, ce majo licence, ker jih Blanks le redkim podeli.Zato pa je tud tok izpeljank imena, ker se pac bojijo tozb zaradi uporabe registriranega imena.

Mislim, da se je naša Tinca (samoobramba.com) tae-boja naučila na usposabljanju v Ameriki, ne s kaset.
Me pa zanim ali vam je bolj všeč, če vodi tae-bo ženska ali moški? Meni osebno je boljše, da je tip, ker je potem na srečo manj aerobike in več borilnih veščin. A kdo ve, če je v središču LJ kakšna taka zadeva?? Mi gre na živce, da se moram povsod peljat z avtom, ker je predaleč…

http://www.taerobika.com

lp

New Report

Close