Ali je že kdo kupil videokaseto za Tae bo in vadil doma? Ali je ta vadba tudi primerna za doma, ker vsi nimamo časa ali možnosti, da bi šli k skupinski vadbi? Po drugi strani pa je idealno, ker nisi vezan na termine, ampak si sam vzameš čas, ko ga imaš. Prosim za vaša mnenja, ali je vadba doma tudi enakovredna vadbi v telovadnici.

LP!

Seveda da je ampak vprasanje je koliko casa se bos sama doma pripravljena prisilt da bos delala?

Priporočam ti, da greš raje v kakšen fitnes center, ker si lahko drugače narediš več škode kot koristi. Le izkušeni vaditelji ti lahko pokažejo kako se vaje res pravilno delajo, ter kako se je potrebno po vadi raztegniti. Poleg tega je priporočljivo, da vadiš pred ogledalom in tako spremljaš, ali stvari delaš pravilno. Pa tudi motivacije je večja, če imaš okoli sebe “sotrpine”.

Jaz mam te kasete doma ker se trudim shujšat. Učinkov še ni ker sem šele začela če ne drugo se pa vsaj boljše počutim ko se malo razmigam. Je pa res da se moraš malo prisilit in se zašvicat. Poskusi in javi ….

Jaz sem jih kupila, pa sem delala samo dvakrat, sedaj se pa nikakor ne morem pripravit, da bi začela. Pa ko se ti ne da več enostavno izklopiš kaseto in prenehaš, v klubu te pa družba sili, da delaš!

Pozdravljena

Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je bolje hoditi na trening, kot pa trenirati doma, prav tako, pa je trening na vajah mnogo bolj intenziven kot doma.

Želim ti obilico veselja pri treningu,

Duska

New Report

Close