tablete za hujšanje (katere?)

Imam uprašanje, ki je mogoče mal težje (nevem), vendar bi vam bila zelo hvaležna če bi nanj odgovorili. In sicer, rada bi shujšala oz. maščobo pretvorla v mišiče in me zanima katere tablete mi za to priporočate. Rada bi shujšala. Sicer se ukvarjam s fitnesom in 90-dnevno dieto, vendar to ni dovolj! Velika sem 164 in imam 60kg.
Zanima me če ima kdo kej pojma o teh tabletah za športnike in katere mi svetuje.
Zelo bi vam bila hvaležna za odgovore!!!

Lp

NOBENE!

Raje na tešče spij kozarec vode, notri pa dve žlici jabolčnega kisa in malo žličko medu. Odlično za prebavo in še maščobe pomaga topiti.

Tega verjetno nisi želela slišati, pa vseeno:

Maščobe ne moreš pretvorit v mišice in ni tablet, ki bi delale tak čudež (od kod pa bi potem imeli debeluščke).

Čudežnih tablet za hujšanje ni!

Uredi si prehrano in športaj pa bo! Lepo počasi izgubljaj kg, naj se ti ne mudi (saj jih tudi dobila nisi čez noč ne?). Edina učinkovita pot do želene postave je trajno spremenjen način življenja (zdrava, uravnotežena hrana, pri hujšanju kalorični deficit in šport).

Btw – tablete, po katerih sprašuješ, so verjetno chitosan (ki nase vežejo maščobe – vendar gre za minimalne količine maščob, tako da učinkujejo samo v primeru, če imaš sicer strogo urejeno prehrano in se mogoče včasih malo pregrešiš; nikakor pa niso sredstvo za hujšanje). Poglej stare poste na to temo.
Drugi dodatki, ki utegnejo POMAGATI pri hujšanju so l-carnitine, omega 3 maščobne kisline, mogoče kakšni beljakovinski napitki (kot nadomestki obrokov)

Lp Naja

NOBENE!!!!!!!!!!

Extazy in ambasada gavioli delajo cudeze, ostalo….. 🙂

Malo sale malo pa zares.

Drugace efedrin pomaga, ce si res tega zelis, vedi pa da se zdalec ni zdravo.

LP

in kje ga lahko kupiš ?

kot prvo maščobe NE moreš v mišice spremenit!

kot drugo je prehrana+ telesna aktivnost prava pot nikako rpa ne razne tablete ala efedrin+cofein (dobi se na črnem trgu)

Akhm…. na koki lahko tudi fajn kuriš kalorije – in ni dosti hujša od efedrina…

Bolj ko učinkuje bolj je škodljivo in težje dobiš (črni trg).

Ja obstajajo tablete FATABSORBER, ki jih poješ preden imaš obrok in kao zavirajo vnos maščob.
Potem pa so tablete FATBRUNER, ki jih uporabljajo športniki, da kao kurijo maščobe.

Jaz imam doma oboje, skušala delat z obojim, pa sem jih zeloo hitro dala na stranski tir, ker se mi ne zdi v redu.

Poleg tega pa če uspeš spravit dol 1 tableto fatbrurnerja si že heroj, ker nagravžno smrdi.

A bi si rada dokončno frderbala telo al kaj? Počasi se rediš in še bolj počasi hujšaš! To je zakon, mislim pa da ne newtnov:). Jaz pa temu pravim: Kadar nekaj zaje*** rabiš malo več časa da odje***!

Punči na delo veselo!

pa evfedrini povzročajo odvisnost?

ne.

razen če ti je efekt tako dober, da ga potem redno uporabljaš. mogoče psihična odvisnost, samo dvomim.

EDINE TABLETE, KI POMAGAJO PRI HUJŠANJU SO XENICAL. TE LAHKO DOBIŠ SAMO NA ZDRAVNIŠKI RECEPT. SO ZELO UČINKOVITE, DELUJEJO PA TAKO DA VEŽEJO NASE MAŠČOBO. SO PRECEJ DRAGE MISLIM DA OKROG 18.000,00 SIT. POLEG TABLET DOBIŠ KNJIGO, V KATERI PIŠE KOLIKO MAŠČOBE VSEBUJE KATERO ŽIVILO.
JAZ SEM S POMOČJO TEH TABLET IN SEVEDA DIETE SHUJŠALA 17 KG V ŠTIRIH MESECIH, AMPAK SEVEDA POD ZDRAVNIŠKO KONTROLO.

samo jaz mislim da v naši prehrani niso tako maščobe problematične, mislim da pojemo preveč OH.

samo s takimi rečmi ki vežejo maščobo je potrebno biti previden: naše telo potrebuje maščobo tudi zaradi v maščobi topnih vitaminov (A,D,E,K)

Draga Ninika,

Imaš 164 cm in 60 kg in si še na 3 meseč.dieti. Kaj to ni dovolj? Če si se odločila za to dieto, zakaj rabiš še tablete? Po moji oceni imaš že zdaj kar v redu težo.

Pozdrav

Stefi: Kaj vsebujejo XENICAL?

Zakaj bi bile edine?

Lp Oliver

Pridna punca, če se ukvarjaš s fitnesom in se tako trudiš! Le tako naprej! Eno majhno pomoč ti lahko ponudim tudi jaz. Čaj za hujšanje od Mariborskih lekarn – je malce neprijetnega okusa, a ko se ga navadiš in ko veš zaradi česa ga piješ, je prav dober. Dobiš ga v lekarni, če ga nimajo, ga lahko naročijo. Kar se pa tiče tablet, ti jih pa sploh ne priporočam, ker se je nekaj mojim prijateljicam zgodilo, da so se po njih zredilo od 8 do 10 kg.

Pri nas se še lahko legalno kupi v lekarni tablete Reductil. Tudi te tablete se dobi samo na zdravniški recept. Delujejo tako, da vplivajo na možganski center za lakoto in le to zmanjšujejo. Sama sem jih jemala pred tremi leti, nekaj shujšala pa se potem spet nazaj zredila. Poleg tega so tudi svinjsko drage pa en kup stranskih učinkov imajo.
Sedaj prisegam na fitnes in na urejeno prehrano. Me pol manj stane kot pa ena škatlica tablet (niti za en mesec jih ni noter).