Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva Tablete Drovelis in menstruacija

Tablete Drovelis in menstruacija

Pozdravljeni, ginekologinja mi je predpisala “novejse” tabletke drovelis. Vmes 5 let sem bila brez kontracepcijske zascite ( nosecnost, porod,..)  pred prvo nosecnostjo pa sem jemala tablete yasminelle, kjer so bile menstruacije prisotne. Zacela sem z prvo tabletko drovelis kot mi je bilo receno 1.dan menstruacije, menstruacija je trajala 5 dni. Sedaj ko sem konec prvega ovoja in sem zacela ze novi ovoj tablet pa menstruacije skoraj da ni. Ko sem zacela jemati novi ovoj tablet je bila prisotna krvavitev samo 1x, in to sele prvi dan novega ovoja, pa se to je bil izcedek bolj rjave barve. Moznost za nosecnost je res skoraj nicelna, saj sva s partnerjem uporabljala cel mesec kondom za vsak slucaj. Zanima me, ce je to normalno, da menstruacije skoraj nimam. Naj povem, da sem prej imela tezave z mocnimi in bolecimi menstruacijami, vendar so bile vedno redne na 28 dni.

Hvala in lep pozdrav

Pozdravljeni,

po prvem mesecu jemanja gre lahko zgolj za naključje in se bo krvavitev lahko še spremenila. Sicer pa, tudi če ostane blaga, je to za vas le prednost, če ste pred tem imeli obilne menstruacije.

Lep pozdrav

doc. dr. Tanja Burnik Papler, dr. med., vodja Centra za zdravljenje neplodnosti, Bolnišnica Postojna *** [email protected] *** Tel: 05/7000 720.

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close