Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija TABELE RASTI

TABELE RASTI

Odgovor na objavo uporabnika
Tanč, 09.12.2024 ob 08:51

Deklica raste po 25.percentili in zaenkrat je vse v redu.

Zdravo zdaj imamo take podatke 9m, imamo pa 6870g in 70cm. Se vam zdi da je prekratk? Da sem na spodnji meji s tezo vem.

Telesna dolžina je primerna, na 50.percentili oz. povpračju, teža pa je pod 5.percentilo, morda bi obravnavali slabše pridobivanje na telesni teži., LP

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Pozdravljeni,

jaz se opravicujem, ampak so me zdaj napsihirali se s to dolzino. Danes je imela pri 12,5m 7350g in 74cm…zdaj naj bi bil problem tudi dolzina ces da je na spodnji meji? zato so nam dali kontrolo namesto cez pol leta pri 18m so nam dali cez 3m ?‍♀️

Dolžina je primerna, teža pa pod 3.percentilo za starost.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close