svetujte-hladilnik
kupujem vgradni hladilnik, kombiniran (hladilik + zamrzovalnik) in seveda se odločam katerega bi vzela
sedaj je Candy med najbolj ugodnimi , ima le en kompresor, nima No Frosta ima pa 0 cono
ali naj vzemem z dvema kompresorjema ali enim
zanima me ali se splača NO Frost in 0 cona, saj so cene le teh modelov zelo visoke
ali so kje objavljeni testi oziroma inforamcije o kvaliteti
lp
Alenka, kar se tiče kompresorja, je meni vseeno, če je eden ali pa sta dva. Po mojem sta dva zato, da se lahko npr. zamrzovalni predali izklopijo, ti so pa tako ali tako stalno v uporabi.
No frost funkcija je OK, ker ni sreža in ledu v zamrzovalniku.
Nulta cona je zame nekaj najboljšega, ker zelo podaljša rok uporabnosti, sploh pri mesu in mesnih izdelkih.
Cene so res zasoljene, se pa splača dati malo več.
Sama sem kupila novega lani, pa je bila cena še kar znosna – Simens, 2 m visok, z 0 cono, no frost, tremi zamrzovalnimi predali in pladnjem za led. Všeč mi je tudi, da zadnja stena ne zamrzuje več, tako kot pri prejšnem, ampak ima ene šobe in tam se izmenjuje ta zrak in vlaga. Cena je bila okoli 170 K, zdaj pa jih ne delajo (ali pa nabavljajo) več. Imajo podobno izvedbo v rostfreiu, ki je skoraj 100 K dražja.
Aja, še to sem hotela reči, da sem imela prej vgradnega, zdaj pa prostostoječega. Ima več prostora po širini in globini, pa lažje je za odpirat. Če imaš možnost, vzemi raje prostostoječega. Mene nič ne moti, če se vidi, pa tudi izstopa ne, ker je kuhinja svetle barve.
Nekaj podobnega dela Bosch, samo, da je nižji.
Tukaj je še stran od gaa, če ne poznaš. Gor imaš veliko gospodinjskih aparatov, pa jih lahko primerjaš po ceni in funkcijah. Ocene kvalitete pa dvomim, da boš kje našla. Ocenjuje samo revija VIP, pa še to so testi dostikrat povzeti po tujih testih in so notri modeli, ki se jih pri nas ne da kupiti.