Imam svakinjo s katero se dobro razumem prav tako tudi z svojim bratom.
Problem nastane takrat ,ko njega ni v bližini ,pride do mene in me začne otipavati po riti.
Že brat mi je pred tem omenil, da ima zelo potrebno ženo da včasih hoče tudi 3 x na dan.
Povem lahko to da je zelo huda babnica in zelo dobro izgleda .
Sam kaj takega pri njej še nisem probal ,ker sem bolj zadržan in sramežljiv ter srečno poročen.
A pomislil sem na marsikaj, nikoli ne veš kdaj lahko pride prav.
Mogoče je tudi to da sem od nje starejši več ko 20 let in si ona s tem prizadeva in utrjuje položaj naše familije.
Je bem ti nevem kako in kaj v naprej.
To početje je za enkrat ostalo med nama kot hec ,kako bo v naprej me pa kar malo skrbi.

Ta “back up” ki ga imaš se “zavoha” in ona ga je.
Back up (nikoli se ne ve, kdaj prav pride) pa niti priblizno ne puhti iz zadovoljnega zakona.
Lahko da si ti srečen, vprašanje je, če to tvoja partnerka ve?

Odloči se, ali ti to ustreza, ali ne (po napisanem sodeč, ti ustreza).
Ali bi to ustrezalo tvoji partnerki (predvidevam, da tiste sreče s tabo verjetno ne deli v taki količini, da bi ji ustrezalo ali bilo popolnoma vseeno, neogrožujoče)..

Torej, bo prevladal iskren odnos s partnerko, s katero pravis da si v srečnem odnosu ali egotrip “nikoli ne veš, kdaj prav pride”?

sam to ti povem, bedak si. en papak luzerski. preden boš ti spoznal in spreje ldejstvo, da so vse ženske kur.e, tudi tvoja žena bo že itak prepozno. zdja je edino kaj lahko narediš prav zase in za vse, da jo nasadiš čimvečkrat. to je tvoja obveza. ker tvoja draa žena, ti ne pove, da v resnici hoče gledat in vedet da si dost privlačen še za ktro drugo ne le njo. in če je ne boš to žal, kolko maš sivih las na glavi, da je nisi. vrjami mi!! ta svet je prišel tako daleč zaradi sexa ne pameti.

Ne vem a je post resničen ali pa je troll. Če je resničen in imaš rad svojega brata, ga spoštuješ, potem mu moraš takoj povedati, saj to ona počne tudi z drugimi, ko njega ni zraven. Lajdra ni material za partnerski odnos. Naj se jo znebi čim prej in si najde pošteno žensko.

Imela sem enak problem s svakom. Nič jasno kaj zdej to, od kje, ….. več pa ne bom pisala…

Takoj nehaj. Na kocko postavljaš odnos s svojim rodnim bratom in to za eno manipulativno kuzlo. Če si potreben si sam najdi babo izven familije in jo nategni ne pa da se pustiš rajcat ker garant te bo tole drago stalo. Kurbice so pa po 60 eur na uro ti bi pa bratovo ženo jebote

Hm, tega ni tako malo, srečen konec običajno lahko zgleda tako. Ona rine vate, hormoni delajo, skočita med rjuhe in nihče ne ve, razen neumnih signalov, ki jih vsi čutijo, ko ste skupaj in se delajo da ni nič. Dokler se to ne stopnjuje, ker ne ostane pri enkrat in nekdo več posumi. Začne se šušljati, nato raziskovati in vedno se odkrije, najprej žena. Sledi:::)))
Uzbuna, ločitev, ( žena z otroci gre, kdaj pa kdaj še vidiš otroke, če so majhni in morajo do tebe, če ne ne več)spor z bratom, brat se loči, ostane brez družine, ker ona z otroci gre in t ene pogleda več, ker jo je sram, kar je naredila. Veza med vama zaradi sorodstvenih vezi ni mogoča. Ostaneš sam, sprt z vsemi, nihče te ne mara in ne pogleda. Ostane ti kaka steklenica piva, ker drugo od takega človeka zbeži. Slabe scenarij, ampak edini . Uživaj in vedi se dostojna, ne kot največja možna svinja.

New Report

Close