Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Sušenje šopka

Sušenje šopka

Zanima me, če je že katera od vas probala cvetni šopek sama posušti?
Mama ima danes RD, pa je dobila dva šopka, pa nama je padlo na misel, da bi enega same posušile, pa žal ne veva, kako? Kaj bi bilo najbolje, da na navzdol obesimo pri radiatorju ali ima katera kak drug predlog?

hvala in LP

KOlikor imam jaz izkušenj je to res najboljši način. Pa niti ni treba, da je pri radiatorju. Je pa kar pomembno, da je obrnjen navzdol, sicer se cvetovi radi povesijo.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Jaz ga ne bi k radiatorju, bo prehitro. Nekam na suho in temno, vsekakor pa s cvetovi navzdol. Temno zato, da bodo manj obledeli cvetovi.

Ko smo že pri rožah in mamah: zadnjič smo imele tri generacije žensk cele debate o pisanju z nalivniki, pisavah itd. In je mama pripovedovala, kako so imeli, ko je hodila v prvi razred, na mizah še črnilnike, ki jih je moral reditelj vsako jutro napolnit in kakšna packarija je to bila. “Ampak,” pravi, “za nekaj so bili pa le dobri. Spomladi smo nabrali zvončke in jih postavili vanje. Zvončki so potegnili vase modro barvo in se obarvali na modre črtice. In naša zlata tovarišica Justa nam je takrat vedno prinesla še rdeče črnilo, da smo naredili tudi rdeče-belo črtaste zvončke.”

Bye, Kitty

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

Pošpricaš z lakom za lase in obesiš s cvetovi navzdol.Nekam, kjer ni vlage, v kakšno shrambo ali kakšen drug suh prostor.

New Report

Close