Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina ŠUM NA SRCU

ŠUM NA SRCU

Pozdravljeni dr. Kersnik!

V teh vročih dneh se zelo slabo počutim, ker je vročina neznosna v službi nimamo klimatske naprave prostori pa so v najhujši vročini izpostavljeni soncu in je notri slabše kot zunaj.
Moj problem pa je, da imam šum na srcu, ki mi do sedaj ni delal kakšnih večjih težav samo trikrat do sedaj sem imela problem. Odkar pa je ta vročona se pa z dneva v dan počutim slabše že zjutraj imam povečan utrip srca in me rahlo zbada čez dan se pa še poslabša začne me tiščati v prsih in čutim bolečino dobim hud glavobol in mi je slabo pa težko diham.
Lahko, da to nima nobene veze s srcem pa vendar me zanima kakšno je vaše mnenje kaj naj storim!?
V službi nimajo nikakršnega posluha in tudi dopusta si nemoram privoščiti ravno tako si ne upam obiskati zdravnika, če bi morala slučajno za kakšen dan na bolniško. Pred meseci sem imela operativni poseg v tebušno votlino in je bilo že vse narobe, ker sem bila tri tedne na bolniški in sem kljub mojemu zdravniku naj še teden dni ostanem doma odšla delati saj je bilo moje delovno mesto ogroženo in bi lahko ostala brez službe.
Vem, da je zdravje zelo pomembno pa vendar je nekako začaran krog, če nimaš službe nimaš sredstev, če nimaš sredstev nimaš zdravstvenaga zavarovanja…

Upam in delam na tem, da bo nekoč drugače.

Lep dan ter hvala za odgovor!
Mojca

Spoštovani!

Po moje so pritiski tako hudi,m da so se vam začeli pojavljati napadi tesnobe. Zgolj z nasvetom bo najbrž težko. Vseeno boste morali obiskati zdravnika, če vas opisane tegobe pretirano obremenjujejo, da vam predpiše kako zdravilo za sprostitev omenjenih težav.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close