Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina suhi kašelj

suhi kašelj

kaj pomaga, že od četrtka ko se je začelo imam zelo dražeč suhi kašelj, spila sem že vse možne sirupe pa ne pomaga, me že vse boli od kašljanja.
Kakšen nasvet prosim

Vlažne inhalacije, mokra brisača na radiator, parna kopel…..

jap inhalacije delajo čudeže. Prej tega nisem počela in sem si rajši kupila kakšno zdravilo, sedaj si v lonec natočim vodo zavrem in poparim zelišča (kamilice…) čez glavo dam brisačo in inhaliram tako dolgo dokler zmorem, nato premor in spet. Na drugi dan ali čes dva dni sem kot prerojena.

v posodo (na ogenj) daj sladkor, ko se ta začne taliti dodaj mleko (za eno skodelico) in nato še žajbel, eno minuto naj vre, nato odstavi, da se malo ohladi (2 min) in odcedi, popij…ponovi 2x na dan in garantirano ne kašljaš več.

jst sem imel podoben problem … kaselj je bil zlo zlo podobn oslovskemu, ampak zdravnik mi je zatrdil da ni … resitev mojega problema so bili zal samo antibiotiki … pil sem neke korenine ki so mi jih priporocal v lekarni (caj), vdihaval sem parne kopeli, ampak na koncu mi je pa pomagalo 14 dnevno intenzivno jemanje antibiotikov … zdravnik je po pregledu krvi ugotovil, da so neki parametri previsoki, kar je kazalo na okuzbo z bakterijo (spet ne vem katero) in po mesecu dni, se je kaselj koncal … precej nadlezna zadeva, sploh ker ko sem imel “napad” kaslja, se kar ni in ni nehal, vse dokler nisem ostal brez sape in sem na koncu “rignil” …

New Report

Close