Najdi forum

zanima me, kako pa zenske gledate na bolj suhe fante. moj konkreten primer je 183/60.
prosim, da ne dajete napotkov, da se zredim (tezje, kot si mislite – na priblizno enaki tezi niham ze zadnjih 6 let), ampak vas komentar, ce vas recimo odbijamo (s fizicnega pogleda), ce smo zanimivi…..

Enak primer kot jaz. Pa ce se ubijem, ne pridem cez 50 kil, visoka pa sem 168 cm. (Edino enkrat sem jemala kontracepcijske tablete tri leta skupaj in mi je teza narasla do 54 ob obilici “kvalitetne” angleske hrane (toast, pomfri, cokolade …), nato pa mi je spet padla na isto kot bi odrezal.) Imava pac dober metabolizem. Res GROZNO, da lahko jes vse dobrote od kraja…

Nikoli ne bos vsem fizicno vsec – in zakaj bi tudi bil? Saj nobeden ni vsem vsec. Zakaj bi ti bilo pomembno, da si zanimiv za nekoga, ki ga zanima samo to, koliko kil imas? Saj nisi vol na trgu. Ti povem, da tisti ta pravi bos padel (tudi) v oci. Ne bom rekla, da sem jaz nasla takega, ker ga nisem – je on MENE ugledal in me pol ni vec spustil… 🙂

Vsake oči imajo svojega malarja. Meni osebno je ljubše, še je moški močnejši, da kot ženska čutim neko varnost. Sem pa sama tudi med precej šlankimi….
Pozdravček

nova
Uredništvo priporoča

Rimo, suhci ste prav fejst!

Poglej stvar okusa, ko sem bila mlajša so mi bili suhi všeč, pa se z dolgimi lasmi, danes pa so mi všeč pobriti pa dost nabildani:)

ene ti bodo povedale tako ene drugače

grdo pa je če je je oseba, moška ali ženska presuha, deluje nezdravo in to posledično odbija večino

Hja, moj fant je tudi bolj suhcen…pri 175 centimetrih ima okoli 60 kilogramov. Ponavadi ga zezam, da se bo moral porediti, ker ne prenesem, da ima bolj lepe noge kot jaz:)) Ne vem, na začetku me je mogoče to malo zbodlo v oči, (drugače so mi všeč bol nabiti moški), vendar me to sedaj ne moti. So še bolj pomembne stvari kot so kilogrami;)

Nihče ni višji in nihče ni nižji, nihče ni večvreden, nihče manjvreden. Vsakdo je neprimerljivo edinstven!

To tudi mene zelo zanima !!!
Tudi sam sem precej suh in imam občutek, da to punce zelo odbija. Za punce je znano, da so nažalost obsedene s kilogrami. Verjetno je to posledica našega načina življenja. Kamorkoli pogledaš, TV, časopsi, reklame, spoti,… povsod same lepotice in potem so kompleksi kaj hitro tu.
In res dobim občutek (nažalost pa tudi praksa tako kaže), da so mi zaradi tega, ker sem suh, marsikatera vrata pri puncah že v osnovi zaprta. Ker punca pač ne bo hodila s fantom, ki je bolj suh od nje.

“Rimo”, žal so moje izkušnje takšne, da suhi fantje punce odbijamo in nismo zanimivi. Z veseljem bi ti rekel, da temu ni tako, ampak žal ne morem… :(((
Sam sebi se sicer zdim čisto normalen… OK, vem da sem suh, ampak me to ne moti.

Ta tema me res zelo zanima, zato bi prosil, če bi čimveč punc po resnici kaj napisalo v zvezi s tem. Problem je mogoče večji, kot se bo komu zdel na prvi pogled. Lahko si čisto v redu človek, priden, pošten, deloven… pa bodo punce skoraj bežale od tebe, ker naj bi imel recimo tistih 5 kg premalo. Se kruto sliši, ampak žal praksa tako kaže.

Upam na kakšen iskren in pošten odgovor.

LP, Mel

Jah, roko na srce, men so všeč mišice. Suhi fantje me ne privlačijo.
Ampak, recimo bolj kot vse drugo me privlači smisel za humor in samozavest. Ko me nekdo nasmeji in se v njegovi družbi dobro počutim, zunajost izgubi svoj pomen.

Mel 1, kar pravis, da punca ne bi hodila s fantom, ki je bolj suh od nje, ni res. Sama poznam kar nekaj parov, kjer so punce bolj pri “ta orenk”, fantje pa so precejsnji suhci.
Poznam pa tudi enega fanta, ki na prvi pogled zgleda kot pivski sod in ga teoreticno ne bi marala nobena, vendar je tako duhovit in tak super karakter, da se vse punce lepijo nanj, tudi take, ki prej niti pomislile ne bi na to, da bi kdaj hodile s tako debelim.
Vazna je notranjost. ce si zagrenjen in ne cenis samega sebe, punc ne bos privlacil. Zato je vazno ugotoviti, kaj lahko ti naredis za to, da se bos ti pocutil privlacen in notranje zadovoljen s samim seboj. Ce mislis, da to lahko dosezes s tem, da gres na fitnes in dobis nekaj kilogramov, pac to stori. Pa bos potem videl, ali je suhost tisti dejanski vzrok tvojega prepricanja, da si neprivlacen.

lepo me poglej, kakšno pametno povej, pa sem tvoja ne glede na kilograme. Men ste suhi čist sexi; poudarek je seveda na drugih rečeh…

Rimo
daj si ta post sprintaj in ga daj v album. Čez deset let se boš smejal.

Moja statistika:

do poroke: 183 cm /65-68 kg

6 let zakona, dva otroka: 182 cm /80 kg.

Iz lastnih izkušenj vam povem, da sem nora na vitke fante. Sama sem bila včasih prava prekla – 173cm/50 kg, moj fant pa 193cm/62 kg. Si predstavljate to kombinacijo? Med seksom sva se skoraj zatikala z rebri. Ampak noben od naju se ni mogel zrediti in sva si bila noro všeč. Danes imava oba ful več kg, jaz 10 več in on 20 več in zgledava “normalno”. In sva še vedno nora en na drugega, skupaj sva pa 8 let.
Postava suha al debela, važno da veza je vesela!!!!!

Takrat ko se boste vi sami nehal obremenjevat s tole tezo in ko se boste sprejeli tocno take kot ste, takrat vas bodo tudi drugi…to je dejstvo…

čist iskreno povedano…meni suhci ne privlačijo že iz enostavnega razloga, ker mal hecno zgleda če ma tip manj kil kot ženska. jaz mam rada da me kdaj fino stisne, pa v luft dvigne, pa da na njegovih kolenih sedim…
ampak..ljudje smo si različni, verjamem da so tud punce/ženske, ki so jim bolj suhi všeč

Meni suhci nikakor niso vsec in zal v svojem krogu kolegic ne vem niti za eno, ki bi ji bili! Seveda nam tudi tisti ‘ameriški’ niso vsec:) Pac tako nekje, da je fant nabildan- zdej to ne pomen, da more lih u fitnes laufat in ne vem kaj… pac, da imas kaj prijet:) In tako kot je napisala alenka1974, da te dvigne…
In se ne strinjam s tem, da pac zunanjost ni pomembna. Zunanjost ni vse, je pa marsikaj in ce bi spoznala ful suhega tipa, sem sigurna ze na zacetku, da kaj vec med nama ne bo.
Zal nekako se s suhim, pa tudi manjsim od sebe, ne vidim;)

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

nekateri se pač ne morejo zredit….to je odvisno od genov, metabolizma, pač prirojeno. tako kot nekateri moramo gledat na vsako kalorijo, ker se nas vse prime, morate drugi gledati, da se preveč ne gibljete in čim več jeste… malo ali skoraj nič je takih, ki nimajo ne enega ne drugega problema.

čim več jej in ne gibaj se preveč :-)) sladoledi, pice, hamburgerji, lepinje, šnicli…. :-))) dober tek.

Če ti 1000 punc tu napiše, da so suhci privlačni … boš bolj samozavesten? In če ti jih 1000 napiše, da ne pa ne boš???

Vsekakor se popolnoma strinjam z sporočilom, ki ga je napisal Mel 1.

Meni se tud vse bolj zdi, da zaradi moje postave, punce nočejo bit z mano 🙁
Imam pa 178/66.

Po drugi strani jih razumem, sej tud jst bi rad imel punco z oblinami, tako da je kej za prijet, ne pa da za kosti šlatam 🙂

Tko da bo treba najti kompromis!

Lp

najbolj zanimivo in blizu resnici je odg.katka, saj ljudje prevečkrat mislijo na videz, sploh ko smo mladi… Vendar meni to ni tako pomembno, res je da skrajnosti niso niti privlačne niti normalne, vendar je tudi odvisno “kako posameznik nosi kile”, nekatere z 60zlgedajo suhe, druge z 58 debele… jaz imam 167 cm in 51 kg in mislim, da bi lahko še kako kg dobila, mi ne bi škodila, a sem deležna še preveč pogledov in imam super fanta tako da sem zadovoljna.

Vi fantje pa- moj fant je res malo nižji od tebe “Suhi”, 177cm, pa ima 64kg, je precej suh, vendar meni je kot tak všeč..kile itak pridejo z leti, meni pa niso všeč preveč visoki in sploh ne debeli moški..pa tudi ne pašejo ob meni, hehe

Zato pogum in ne se sekirati, so pomembnejše reči v življenju=)
Sanja
CARPE DIEM

samo opomba, takšni kot “nepredvidljiva” sploh ne bi rabili pisati na to temo, ker človeku nič ne pomagate s takimi mogoče iskrenimi, a grobimi izjavami… Res je, to je forum, lahko izrazite mnenje, vendar je očitno, da ne znate z ljudmi tako kot bi “morali”, nimate tega filinga in izjava, kot je tvoja: “In se ne strinjam s tem, da pac zunanjost ni pomembna. ” da si sama zakompleksana, po drugi strani pa preveč narcisiodna.. Žalostno, da ljudje tko razmišljate v tvojem krogu prijateljic, kjer so zagotovo vse oz.večinsko samske…kajti šele ko pridete do sklepa, da je pomembna OSEBNOST in na 1.mestu, bo manj nasilja, alkoholikov in zapuščenih žensk..

Suhi: ne oziraj se na te komentarje…. npr. mojim puncam v družbi so bolj všeč suhi, kot pa debeli…. al pa nabildani-meni to nikol ni blo lepo…bljek.

LP, pa pogumno

New Report

Close