Študentski boni

A mi lah en pove, kje lahko dobim bone, ne da bi mi blo treba čakat u vrsti po 2 uri?!?
Al pa vsaj kdaj… En bi mogu naši preljubi državi povedat, naj ne vtika nos čist povsod, k gre pol vse takoj u rit…res morejo met mal dela, če jih zanima za vsak kurčev bon posebej, kva se z njim dogaja…

Kdaj si sla nazadnje po bone? Meni jih je npr. vceri na Kersnikovi upelo dobit v pol ure. Sem se pa res en mesec nazaj samo obrnila, ko sem videla, kaksna vrsta je bila. Baje, da so se malo poboljsali, ker so se ljudje zaceli precej pritozevat nad pocasnostjo. Torej, probaj zdaj, konec meseca mislim, da ni take guzve.

Hehe…sej ne gre za nadzor pa to…Gre za projekt v milijonih SIT in nekdo je pac prisel do korita(VIP) in zadevo sprogramiral. Ker pa se spozna bolj na bankovce kot na programiranje je bila rezultat dolga vrsta pred vsako prodajalno bonov.

Baje so software nadgradili in zdaj dela stvar veliko hitreje, kar pomeni manjso vrsto, ko kupujete bone.

B.B.

Twiggy, jaz sem tudi dolgo obupovala, ko sem vidla, kakšne vrste so. Šla sem v Rožno, pa v K4, pa….grozilo mi je, da bom lačna 🙁.Pol sem se pa en dan odločla, vstala zgodaj, šla tja, čakala že od cca. 7 ure do osme in kupla 20 bonov (jaz jih imam za 2 meseca tolk).

New Report

Close