Najdi forum

ČAU
…s fantom sma bla skupi leto pa pol…potem pa mi je rekel, da me ima rad, ampak ne more bit z mnao, ker še ni pripravljen an resno zvezo in da ga je strah…..
zakaj se to zgodi…a je možno, da ta strah izgine…?..kako naj reagiram jaz..a ga naj pustim na miru, naj se vtikujem….
HELP…
čau s Primorske….

Mia,

najprej bi te moral vprašati, koliko si stara, kajti v isknju samega sebe, je to največkrat navaden pojav. In se velikokrat zgodi, da mladi ne vemo, kaj bi radi in zato smo v dvomih in ne da iščemo nekoga, iščemo samega sebe.

Mogoče mu pa lahkoti pomagaš s pogovorom, toplo besedo, vendar ničesar ne pričakuj. KAjti ko dajemo, tudi največ prejemamo. Čeprav samo izkušnje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

hehe to so tiste rabm cajt…a ne bi to prej povedu preden bi zacel hodt s tabo:))
najbrz ma se kaksno zezlo kje,sori sam moski so dandanes res neresni

Mogoče pa rabi samo čas, da ugotovi kaj v resnici hoče in potrebuje. Da ne bo ugotovil prepozno, kaj je imel in izgubil.

New Report

Close