Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja stolček, ki se pritrdi na mizo

stolček, ki se pritrdi na mizo

Namen imamo kupiti stolček, ki se privijači na ploskev mize, in sicer za takrat, ko se bo otrok pazil pri babici, za na morje … Ali ima kdo kakršnekoli izkušnje z njim in na kaj moramo biti pozorni pri nakupu.

Mislim, da ni neke posebne umetnosti glede tega. Mi ga imamo od Brevija starega 9 let pa je čist o.k. Je zelo priročna stvar tudi v restavracijah, na dopustu in seveda, kadar je pri babici v varstvu. Pri nas smo ga čez poletje imeli kar namontiranega na mizo zunaj na vrtu, je bil vedno pri roki za otroka odložit, se nahranit…

LP Maja

Lep pozdrav !

meni se zdi super, mi ga imamo za vsak dan. Zelo prakticno in v primerjavi z ostalimi modeli poceni. Pa se otrok uziva ko je pri mizi.
Mi imami chiccotovega, ji je bil kar med najdrazjimi (50e), prednost pa je, da ima lazji nacin pritrjevanja na mizo.
Tudi tisti za 30E so ok, ga ima sestra

lp

Meni se zdijo tile stolčki malo nevarni, otrok se verjetno rita in ziblje pa se bojim, da se ne bi vijaki sneli. Pa še miza mora biti kaka masiva po moje, ker na iverko…pa en močan otočiček….? Mi bomo verjetno kar samostojnega kupili. LP

meni se pa zdi, da se ravno oni drugi hitro lahko prekucne… glede tega namiznega, pa bolje dat mal vec denarja za mal boljso kvaliteto.

Prav nič se ne prekucne, čeprav izgleda morda za koga nevarno (npr. našega dedka in potem podstavlja spodaj stol,… kar je potem res nevarno, ker mala vstane….).

Registrirani so običajno do 15 kg (ali 18 kg?!). jaz sem gledala in hotela kupit enega Brevi Dinette, ker ga je imela prijateljica pri nas doma za svojo malo (vendar ga v SLO nisem nikjer našla-niti novega, niti rabljenega), in točno tak model (z eno spodnjo “ročko”-ne dvema!) sem nato kupila od ŽNJ firme v Eurospinu na Rudniku v LJ. In sicer že ca. leto dni nazaj in je super!! Lepo se zloži, vse pralno… Stal je ca. 5 tisoč takratni sit. Bil je v akciji, vendar sem ga potem lani jeseni še videla, da jih še imajo. Pokliči in vprašaj.
Nam stolček z dvema ročkama spodaj ni šel na mizo (ker imamo ravno vmes eno desko), z eno nam gre super… nesemo ga na dopust, na vikende k tetam, pa tudi v kakšni restavraciji nam je že prišel ful prav (ker je bil slučajno v avtu)
Ne vem, meni je ta stolček super zadeva!!!!!!!!!!
Aha, enostavno ga lahko imate za vsak dan! Notri ima pasek, da se otroka tudi priveže…. načeloma pa sam ne more vstati.

Stolček je zelo praktičen,mi ga sicer ne uporabljamo več,zato ga rade volje prodam za 25 EUR,rabljen 6 mesecev.

New Report

Close