Najdi forum

štipendija in otrok z posebnimi potrebami

A mi kdo lahko pove,moj otrok je do 9.r.hodil v program nižjega poklicnega izobraževanja s prilagojenim izvajanjem in dodatno strokovno pomočjo,torej je otrok z pp.
Zdaj je začel obiskovati v srednjo šolo-skrajšani program.Odločbo o usmeritvi smo dobili na na novo s strani zavoda za šolstvo.Me zanima,če se to kaj pozna pri štipendiji,je dobi kaj več?

Hvala,lp

Julka,

mislim, da ne. Nisem pa sigurna, upam, da se bo oglasil kdo, ko to bolj pozna.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

ja se pozna.Sama imam hčer z PP ni tako hudo kot pri nekaterih ampak vseeno ima to priznano.
In ko vlagate za štipendijo vložite pogodbo o dokladih,za nego otroka in pogodbo za šolstvo pri šolstvu pridobiš 50 evrov,če se pa še vozi pa še na kilometrine.

Zn,
hvala za informacije.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

A v osnovni šoli je obiskoval program nižjega poklicnega izobraževanja? Kako pa zdaj to gre?

New Report

Close