Ojla, nevem če sem na pravem forumu.. Potrebujem pa nasvet, z žensko sva v vezi 7 let. Zadnja leta je odnos zelo slab skoraj da ni sexa, ni medsebojnega druženja, pri obeh se vidi nezadovoljstvo, skratka totalno razhajanje pogledov, kakorkoli sva se trudila popraviti ni to to.
V tem času sem spoznal drugo žensko znjo imam afero že 2 in pol leta. S katero je vse v samem vrhuncu, od izletov, druženja, sexa, povezavi mislim vse na isti valovni dolžini.
Ona je pred afero z menoj imela resno vezo 5 let in se razšla ko je spoznala mene, v vezi z njim je bila z žensko 2 lete pravi namrec da zaradi pomanjkanja pozornosti, čustev, ljubezni vsega pri tistem fantu je to našla pri tej ženski kar me zelo bega, takrat je priznala da je bi-sexual, danes trdi da se ji vse to gabi oziroma da se več nevidi z žensko, sprašujem se če govori samo da se meni lepše sliši ali obstaja možnost da človek spremeni nagon skratka med afero z menoj je imela stik z drugim cca mesec dni pravi, da je hotela oditi od mene zaradi trpljenja, ker imam jaz nekoga doma vem, da ni bilo spolnega odnosa med njima ker se je punca sama odločila za poligraf in tudi to dokazala, po vsem je hotela priti nazaj oziroma nadaljevati odnos z menoj kar sva tudi naredila vendar se jaz borim v glavi z dvem stvarmi kaj če se ta zadeva ponovi če jaz gdaj naredim korak doma in pa če obstaja možnost da se ji resničnoto z ženskami zdi odvratno.
Da nisem že prej naredil koraka je bil zame največji problem ta ženska, sama pomisel na to me zmrazi.
Prosim za kakšno mnenje in prosim brez obsojanj

Najprej moraš sam pri sebi razčistiti kdo si in kaj si želiš od življenja. Nato si postaviš pravila, moralne vrednote in te upoštevaš za sebe in za soljudi enako in v enaki meri.
…in življenjske težave se ti bodo odpletle same od sebe. 😉

New Report

Close