Število spolnih partnerjev do 25. leta

Pozdravljeni,

zanima me, če se vam zdi normalno, da ima nekdo do 25 leta 18 spolnih partnerjev?
Pred kratkim sem spoznala fanta, ki je star 30 in je spal z 17 puncami. Sama sem spala z 18 fanti in sem 25.

Zanima me, kaj mislite o tem. Verjetno je dosti? Ampak, a je lahko manj, če pač človek dejta in spoznava tipe – tudi na takem področju po napr 15 dejtu. Verjetno sem res spala z veliko tipi, ampak bolje to, kot biti z napačnim. Ali ne? Seveda vedno uporabila zaščito, razen pri dveh tipih do sedaj s katerimi sem bila kr nekaj časa – sta se morala testirati preden smo skupaj spali.

Ta tip, ki postaja moj fant ima tudi že kr nekaj izkušenj. Moram reči, da mi to ni najbolj ok, ker ne vem, če je vedno uporabil zaščito. Ampak ok, bova tudi midva uporabljala zaščito. Če pa bo res to nekaj trajnejša zveza – na kar kaže, pa se bova oba testirala.

Kaj vi mislite? Je ponavadi tako ali živim v čisto nekem x svetu?

No, ok … Čisto statistično je to 18fantov v 6 letih (od 19)… 3/na leto ali novi na 4mesece zate. Meni se to ne zdi nekaj pretirano ekscesnega – nisi ravno devica Marija in za spolno prenosljive bolezni je visoka številka; samo real-life pa ni.

Zanj pa po isti statistiki.

Ne ozirajoč se na SPB in kakšne otroke – cilj je biti zadnji, ne prvi 🙂
Vsaj v končni fazi si lahko res ubogi in se prvič okužiš ali pa pod srečno zvezdo rojeni pa še ta 100ič ne. Ali pa te partner/ka vara pa si kolateralna škoda 🙁
Ni za pohvaliti se tastu in tašči, nekaj groznega pa ni.

Razhodi z napačnim so dobra stvar, ne slaba.

Če bi meni rekel tip, da naj se testiram predenj bova seksala, bi ga nagnala. Pa si se testirala tudi ti? Ali ti ne mores prenašati apolnih prenosljivih bolezni? Če ste se vsi, se nekak razumem, čeprav stezka.

Drugače pa se ne sekiraj če je to stevilo veliko ali majhno, kaj ma veze. Ene lažejo, ti pa poveš po pravici. Spi s kolikimi ti paše, a vseeno mej nek nivo. Vsakega dreka ne pomeri gor, mej ga diskretno, dokler ne pride pravi. O tem koliko jih je, pa si ne beli glave preveč.

Meni osebno se zdi to precej preveč. Če malo pogledaš statistike je najbolj primerno št. spolnih partnerjev tam do 7. Tista zlata sredina je 5. Imaš partnerje ko bodo gledali na te številke ali pa ne..najbolje da jim tega ne omenjaš :).

Seveda, da to ni normalna številka. Je izjemno visoka.

Glede na raziskavo (https://allthatsinteresting.com/study-sexual-partners) imajo ženske od rojstva do smrti (ne le do 25. leta) v Evropi in ZDA v povprečju 7 spolnih partnerjev.

Meni je normalno. Jaz sem spala v 12 letih z cca 60tipi. Kar se sliši veliko,vendar če to preračunamo je 5tipov na leto.Večina so ble avanture za kaki mesec,dva. mladost je norost. No,sedaj spim že 4 leta samo z enim. On je prav tako nekje pri istem številu,mogoče še malo več. Noben se ni testiral na nič. Oba veva za partnerje še celo imensko . Mene ne moti. Zresnil se je on prav tako jaz,skupaj tičiva cel čas in ga ne menjam niti za onih 60skupaj 😀

Mah to je ful precenjena tema se mi zdi. Pa kaj je zdaj dejansko važno, ali je imel nekdo 10, 30 ali 50 partnerjev. Ključno je, da ko je z nekom, da zna razviti neko vez. Izkušnje so vsekakor zelo dobrodošle, iskreno, mene je vedno malo odbijalo, če je ženska imela zelo malo (npr samo enega, ali dva) partnerjev, raje sem videl, da je že kaj poskusila, da ve kaj ji všeč, in kaj lahko pričakuje od svojega partnerja, pa tudi pove, da ima svoboden sexualen duh, in ne da zdaj misli, da mora k župniku, če se je mela enostavno dobro. Opazil pa sem, da te probleme delajo ponavadi nesamozavestni tipi, saj vedo, da bodo morali v postelji malo več pokazati in bodo težko prodajali zgodbice o dobrem in obdarjenem ljubimcu.

Tako da ne obremenjavat se preveč s tem, že to spraševanje partnerjev koliko jih je imel je meli čisto neumestno. Če te skrbi, se pojdita testirat, če so zdravstveni razlogi, drugače pa preteklost je preteklost. Ne vem od kje ta ideja, če si z nekom v vezi, da imaš zdaj pravico o celotni njegovi zgodovini pravico vedet. Sprostite se.

Verjetno si se testirala samo za HIV, kar pa je najmanj pogosta spolna bolezen. Upam da uporabljaš zaščito tudi med oralnim spolnim odnosom sam se tudi na ta način prenašajo bolezni. Bolj bi bila zaskrbljena na tvojem mestu, da imam kakšno drugo spolno bolezen. HPV imaš skoraj sigurno (se prenaša ne glede na kondom), verjetno se sploh nisi cepila proti temu (to je zdaj že prepozno), tako da svetujem pregled pri ginekologu. Zelo pogosta je tudi klamidija, ki je brez simptomov. Z mišlenjem, da je tvoje obnašanje normalno, se zelo motiš. Na tvojem mestu bi res temeljito premislila pri sebi za kaj se spuščaš v odnose z vsakim moškim, glede na to da jih imaš toliko na leto, imaš sigurno težave s svojo samopodobo, ali pa imaš travme iz preteklosti in na ta način iščeš ljubezen. Sama sem stara 23let in sem imela 6 spolnih partnerjev in mi je že to kar veliko, še posebej glede tveganja spolnih bolezni.

Če bi mene prosil, da se testiram, bi se. Pa sem stara 33 in imela cca. 6 spolnih partnerjev. Bi dobil še dodatne točke za odgovorno ravnanje.

Hmm… No, če pač spoznavaš tipe na “dejtih” in potem z vsakim spiš… Jaz tega ne razumem kot neko resno iskanje partnerja. Vse ok, si pač privoščiš seks, ker si samska, vendar hkrati nisi bila z vsemi v zvezi. Bi bilo malo hudo, da bi imela 18 zvez do 25. leta.
Tako da.. ko si bila 3 leta nazaj še precej mlada in nisi vedela, kaj z življenjem, je bilo ok, da si se malo okoli razdajala, zakaj bi bil to problem, če si s sedanjim partnerjem v dobrem odnosu?

Vseeno mislim da nisi ravno nagnjena k dolgotrajni zvezi, tako da če ti je ta partner res všeč, boš morala tudi kaj potrpeti za daljšo zvezo.

Midva sva 50, jaz sem do 48 imel samo ženo, pol pa ene par (4).
Ta nova punca jih je v mladosti imela okoli 50, in mi je vseeno. Jaz v resnici na tvojem mestu ne bi kompliciral, če sta tak tip, da se ne zaljubljata. Glede na število partnerjev sta mogoče tak tip, kar ni slaba popotnica.
Lahko se gresta swingerstvo, ampak kot berem, se obdržijo “samo v isti sobi”, odprti zakoni pa silno redko. Jaz bi se odkrito pogovoril in tudi razmislil sam pri sebi. Kontrolirana “nezvestoba” je boljše kot skrivaštvo, če vama vsake toliko ustreza poveselit se s kom.

Kratki odgovor….. Kljuc ki odpira vec kljucavnic, je specialni kljuc. Kljucavnica ki jo odpira vec kljucev pa je slaba kljucavnica 😁

Čakaj malo… Tipu ne zaupaš glede bolezni, sexaš pa z njim vseeno?
Kaj, na prvem ali drugem zmenku? Halooo!
Testirati so se mogli? Ti to resno? Torej ga nisi spoznala niti toliko, da bi vedela ali je vreden zaupanja ali ne… Meni je to mimo. Režali so se za tvojim hrbtom. In moški prijatelji se takšne zadeve povemo med sabo. Še kdo drug se je režal na ta račun. “Poslušaj to je tista ki zahteva negativni test, pa že sexsaš!” Mislim ženska kaj ti sebe nič ne ceniš? Isto tvoj potencialni fant. Čeprav fantje lažejo navzgor pri številu spolnih partnerjev, ženske pa navzdol.

Skupaj bosta res odličen par.

Pa srečno

Moje mnenje…. zadrzi zase partnerju ne povej prave st ker to posedicno lahko pripelje do nerazumevanja… vse to je normalno, ce je tebi normalno pa naj bo. Meni so to ne zdi nikakor sporno in prevec; se bo pa vecina na forumu zgrazala.

Samo en mini nasvet.. Nikoli svojemu moškemu ne razlagaj, s kolikimi si bila, ali zelo znižaj številko, ali nič ne povej niti ne načenjaj te teme, ker so zelo občutljivi na to (morda ne pokažejo) in se zna to obrnit proti tebi.

Ni za kej 🙂

Meni je to čisto normalno jas sem zdaj stara 21 let in sem jih mela že 11 pa sem začela z spolnimi odnosi pri 16 nimam pojma zakaj bi to bilo preveč zdaj imam fanta in to on ve z kolkih sem spala pa ga nena moti kaj je nekaj čisto normalnega po mojem

kar se tiče seksa, eni pač gledate na kvantiteto, drugo pa na kvaliteto. nič narobe s čemerkoli. meni osebno mora biti ženska zelo posebna in se morava dobro ujemati, da mi je zanimiva in si želim nekaj več, takih pa pač ni mnogo. seksanje brez kakšnih posebnih čustev mi je čisto odveč.

Ti sama veš kaj je zate dobro. Če je tebi to fajn in če si srečna, zakaj pa ne? Noben drug ti ne more rečt kaj je prav in kaj ne.

Kaj je z vami mulci dons?? A ze pri, 10ih začnete?? 🤦‍♂️🤦‍♂️Podn

Nič ni narobe s tem, da si imela veliko spolnih partnerjev. Opažam, da si ponosna na svoje številke. Kam pa bi prišli brez tiste pristne tekmovalnosti. Jaz vidim to, kot življenski stil. Ni vsem do dolgih razmerij.
Edini problem pri takšnih ženskah je, ko želijo resno, dolgoročno zvezo, ali zakon. Niso opremljene z orodji za dolge kvalitetne zveze, ker niso imele zveze, ki bi trajala več, kot eno leto. Niti tega ne želijo. In te opcije, ki zdaj izgledajo neskončne. Se konkretno zmanjšajo po tridesetem letu starosti. Načeloma je ženska z visoko kilometrino manj zaželjena pri moških za resno zvezo. Za seks vedno primerna. Na takšne ženske moški ne gledajo, kot bodoče žene. Žal, tak je. Kljub temu kaj vam moderna družba govori. To kaj ženske spoštujejo pri moških, ni isto za moške in kaj oni spoštujejo. Obratno je pri moških. Moški je bolj privlačen in bolj zanimiv, če je imel in ima veliko različnih žensk, je uspešen, bogat… Moškim je vseeno, če si uspešna, da si imela veliko spolnih partnerjev, itd. To so vrednote žensk. To nas ne impresionira. Kvečemu nas odvrača. Sodobni feminizem vas uči, da lahko vse. Isto, kot moški. Seveda lahko. Samo kvalitetni moški se ne bodo vezali s takšnimi ženskami. To je žalostni del zgodbe in velik družbeni problem. To kaj se danes dogaja, je proti naravi. Še vedno, ko smo bili bolj pametnejši od narave, nam je narava pokazala, kdo je glavni in, da pravila narave dejansko obstajajo. Ne glede na našo ideologijo. Vso srečo v boju proti naravi. ✌️

New Report

Close