Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Stekleničke upanja Slovenija

Stekleničke upanja Slovenija

Po dolgem času živjo!

Dve leti je že minilo od prve akcije Stekleničke upanja. Zdaj pa smo akcijo obnovili in zastavili nekoliko drugače.

Imamo spletno stran:
http://steklenickeupanjaslovenija.blogspot.com

Imamo elektronski naslov:
[email protected]

In delamo!!!

Na pediatriji smo jih že razdelili v marcu, v naslednjih dveh tednih predvidevamo, da jih bomo oddali na Onkološkem v Lj. in v ambulantno kemoterapijo. Če vas zanima kakršnokoli sodelovanje – predvsem, če bi kdaj želeli narediti kakšno stekleničko ali če jo potrebujete, se kar javite.
Akcijo smo namreč zastavili tako, da bomo stekleničke delali ves čas in ko se bodo nabrale, jih bomo spet razdelili. Torej bo zadeva tekla konstantno, ne moremo pa zajeti vseh bolnikov, ker gremo preko institucij in osebnih poznanstev.
Pripravili smo tudi letak in če želite, ga lahko natisnete in posredujete v zdravstveni dom ali lekarno. Predvsem zato, da se ljudje, ki bi želeli imeti stekleničko, lahko obrnejo na nas. Bolnikov je ogromno in želeli bi, da stekleničke najdejo pot k čimveč bolnikom.

Letak (pa tudi listki za na stekleničko ali A3 verzija letaka za bolj izurjene):

http://otokzakladov.orbitfiles.com

Toliko zaenkrat, če pa koga zanima še kaj več, lahko piše na mail.

LP

Tanja

Pridne punce, res! Ideja je super in če mi uspe narediti kakšno primerno stekleničko, vam jo (jih?) bom že nekako dostavila.
Enkrat sem sicer že poskusila, a se moja steklenička ni mogla niti primerjati z vašimi. Sem pa prepričana, da so bolniki veseli prav vsake, saj vedo, da jo je naredil nekdo samo s tem namenom, da mu vzbudi upanje, prežene žalost, polepša dan …
V svetu, v katerem zdaj živimo, je ta gesta vredna vsega občudovanja.
Lepo vas vse pozdravljam,
daša

Jaz sem dobila stekleničko upanja od moje prijateljice in moram reči,da so mi stopile solze v oči,ko sem jo videla..Ne zaradi videza,ampak predvsem zaradi pomena!Res je,nam,bolnikom pomeni tudi takšna mogoče ostalim ljudem majhna in nepomembna stvar ogromno- zato HVALA!!!!

New Report

Close