Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ste poklicale Karmen?

Ste poklicale Karmen?

Punce, mene pa zanima, če se je katera skorajžila in poklicala Karmen iz “zgodbe prijateljičine prijateljice”?

Pozdravljena Mojca!!!

Jaz sem bila pri g.Karmen je zelo simpaticna in preprosta zenska!!!
Za rezultate pa pozneje,ker sem zacetnik terapij!!!

Lep pozdrav

Kako pa izgleda terapija? Daj, opiši malo. Na kratko. Full firbec matra!!!

Nejeverna Hope je tudi poklicala. In je Karmen rekla, da je poklicalo kar veliko žensk tisti dan, da sploh ni vedela, da je kaj o njej objavljenega. Tudi meni se je zdela v redu in zaupanja vredna. Glede terapij se še odločava. Baje gre zadeva tako, da ti s prsti masira podplate in na ta način stimulira maternico, da se prekrvavi, s čimer se precej izboljšajo možnosti zanositve. Terapija traja 45 do 50 minut, plačaš 5000 sit. Potrebnih je 5 do ne vem 12 ali 15 terapij – odvisno od tega, kako se odzivaš. Sledijo si lahko na 3 dni, torej ne več kot dve na teden. Lahko pa tudi manj.

Še kaj?

Pozdravljene,
forum spremljam skoraj od zacetka, ker se iz ciklusa v ciklus z mozem muciva, da bi zanosila. Petkrat sva bila v IVF postopku- vsi so bili neuspesni, v casu cetrtega pa sem ze hodila na masazo h gospe Karmen in koncno sta se zgodili dve crtici!!! V 8 tednu sem potem imela spontani splav (groza), zaradi blighted ovum. Pred 14 dnevi sem dobila M po petem ET in smo spet na zacetku.
Zelim povedati, da sem tudi jaz nejeverni Tomaz in se tezko odlocim za obisk alternativcev, susmarjev pa sploh ne, vendar iz lastnih izkusenj g. Karmen toplo priporocam, ker ne samo da uspesno izvaja refleksoterapijo stopal, ampak tudi iz svojih izkusenj (upam, da ne bo huda) svetuje in tolazi ob nasih tezavah. Meni osebno je ona zelo draga gospa.

New Report

Close