Ste oprostile prevaro?
Sem, čeprav dejansko ni bila prevara, pač pa samo vroči smsi bivši sex partnerki. Ko sem jih našla, sem ponorela, pa je bil čist poklapan, mi zatrjeval, da ljubi le mene in da je njo le preizkušal, kaj bi rada, ker mu ni dala mira.
Ok, oprostila sem mu, pozabila ne bom nikoli. In pogosto se mi v mislih to prikrade. In sem ljubosumna in nezaupljiva. On to ve in sprejema.
a imam ga rada in vem, da tega ne bi ponovil.
Tudi sama sem bila prevarana.Dvakrat fizično več let nazaj in čustveno prevarana preko virtualnega svete z vecimi ženskami.Vse to sem ugotovila pred kratkim …varal je skoraj šest let.Ne vem kaj me bolj boli.Ali fizične prevare ali prevare kjer je bilo irtanje osvajanje ,klicarjenje in fantaziranje o drugih ženskah.Prvič me je fizično prevaral za moj rojstni dan,pot eno leto kasneje druga fizična prevara vse je najsel preko spleta.Ves ta čas sva se borila za otroka.Za mano je namreč že več postopkov umetne oploditve….seveda neuspešnih…zanimivo je to,da je do mene bil vedno zelo ljubec in mi bil v oporo.V zvezi sva že 17 let.Nikoli nisem pomislila,da je on sposoben takih nizkotnih dejanj,da se je spustil tako nizko.Spoštovala sem ga globoko in mu zaupala.Imela sva lep odnos,vendar je očitno njemu nekaj manjkalo.Ne vem pa kaj.Ko sem ga soočila z prevarami je otopel,ostal brez besed…kot,da bi otrpnil.Prosil me je še za eno priložnost. Svetoval oz.predlagal,da greva k svetovalcu ,da najdeva vzrok in resiva težave.Rada ga imam pa vendar imam rada tudi sebe in zato dvomim,da to se želim.Ne zaupam mu in brez zaupanja zveza ne more obstajati.Nisem mladenka,stara sem 36 let in želim samo nekoga,ki mi bo zvesti,me spoštoval in imel rad tako kot sem.Nimam več veliko čas,da si ustvarim družino po kateri tako hrepenim.Zmedena sem in neodlocna trenutno preveč.Oprostiti bom morala že v prvi vrsti zaradi sebe…..pogrešam trenutke ko sem se smejala…verjamem se vedno,da so pošteni moški.Ali mu naj dam se priložnost ?Bo lahko zvest v bodoče ?Sami sprejemamo odločitve v življenju tudi te če bomo zvesti ali ne…škoda,da jeizdal moje zaupanje,naredil iiz mene kronanega osla in uničil vse kar sva ustvarila…mislim lepe spomine….neznosno boli.Pišem iz mobija in je vse bolj na huruk � bodite lepo,pazite nase in predvsem imejte se radi. Lp,M
Tudi sama sem bila prevarana.Dvakrat fizično več let nazaj in čustveno prevarana preko virtualnega svete z vecimi ženskami.Vse to sem ugotovila pred kratkim …varal je skoraj šest let.Ne vem kaj me bolj boli.Ali fizične prevare ali prevare kjer je bilo irtanje osvajanje ,klicarjenje in fantaziranje o drugih ženskah.Prvič me je fizično prevaral za moj rojstni dan,pot eno leto kasneje druga fizična prevara vse je najsel preko spleta.Ves ta čas sva se borila za otroka.Za mano je namreč že več postopkov umetne oploditve….seveda neuspešnih…zanimivo je to,da je do mene bil vedno zelo ljubec in mi bil v oporo.V zvezi sva že 17 let.Nikoli nisem pomislila,da je on sposoben takih nizkotnih dejanj,da se je spustil tako nizko.Spoštovala sem ga globoko in mu zaupala.Imela sva lep odnos,vendar je očitno njemu nekaj manjkalo.Ne vem pa kaj.Ko sem ga soočila z prevarami je otopel,ostal brez besed…kot,da bi otrpnil.Prosil me je še za eno priložnost. Svetoval oz.predlagal,da greva k svetovalcu ,da najdeva vzrok in resiva težave.Rada ga imam pa vendar imam rada tudi sebe in zato dvomim,da to se želim.Ne zaupam mu in brez zaupanja zveza ne more obstajati.Nisem mladenka,stara sem 36 let in želim samo nekoga,ki mi bo zvesti,me spoštoval in imel rad tako kot sem.Nimam več veliko čas,da si ustvarim družino po kateri tako hrepenim.Zmedena sem in neodlocna trenutno preveč.Oprostiti bom morala že v prvi vrsti zaradi sebe…..pogrešam trenutke ko sem se smejala…verjamem se vedno,da so pošteni moški.Ali mu naj dam se priložnost ?Bo lahko zvest v bodoče ?Sami sprejemamo odločitve v življenju tudi te če bomo zvesti ali ne…škoda,da jeizdal moje zaupanje,naredil iiz mene kronanega osla in uničil vse kar sva ustvarila…mislim lepe spomine….neznosno boli.Pišem iz mobija in je vse bolj na huruk � bodite lepo,pazite nase in predvsem imejte se radi. Lp,M
Vsi/vse tiste/tisti ki ste oprostili prevaro se totalno slepite. Noben odnos ni več isti ali celo boljši..to je tako kot bi rekel da je “zaflikan” lonec boljši od novega..come on!! Vi sami sebe prepričujete da ste srečni, v bistvu vas pa razžira dvom in vedno vas bo. Kar se vam je zgodilo je grozno, ampak sedaj je na vaši strani da ukrepate. Življenje je samo eno in let se ne da zavrteti nazaj, zato move on!!
Pozdravljeni,
imam podoben problem kot marsikdo pred mano. S punco sva skupaj 12 let, začela sva že na začetku srednje šole in sva se do sedaj res imela fantastično. Oba imava visoki izobrazbi, dobri službi, začela sva si urejati stanovanje. V kratkem naj bi sledila poroka itd…
Pred kake pol leta mi je zaupala, da si je nekaj časa dopisovala s sodelovcem, a da je takoj prenehala ko je zgledalo preresno. Ker sem zelo zaupljiv se nisem niti preveč obremenjeval…
Pred kratkim, sem pa po naključju (po mojem prvič odkar sva skupaj) odprl njena sporočila na telefonu. Bilo je veliko ljubezenskih sporočil s omenjenim sodelovcem. Po pogovoru mi je priznala, da sta se celo nekajkrat dobila in poljubljala ter nič več. Ter da je že dolgo časa hotela prekiniti, a ni mogla ker ima sodelovec hude težave doma. (To mi je dokazala s smsji, ki jih je pošiljala prijateljici.) Sam sem popolnoma šokiran, saj sem ji do sedaj vedno 100% zaupal. Še isti dan je z njim vse razčistila in končala v pričo mene. Seveda ob obilici joka me prosi da ji oprostim. Vzel sem si nekaj dni za premislek a še vedno ne vem kaj naj storim.
Ji naj oprostim, glede na to, da več od poljubljanja ni prišlo?(večinoma so bili smsji, dobila sta se le parkrat po službi) Sam imam punco zelo rad in bi rad da ostaneva skupaj. Po drugi strani pa ne vem kako ji bom lahko še zaupal…
hvala za odgovor
Moj predlog je, da gresta za nekaj časa na pavzo.
3 mesece in boš takoj videl ali ji lahko zaupaš ali ne.
Primož