Najdi forum

stara poškodba stopala

Pozdravljeni, pred 15 leti sem imel poškodbo stopala,odprt izpah pete, talusa, in stopalnic. Poškodbo so mi takrat kar uspešno popravili in sem do nedavno imel le manjše težave. Seveda se zavedam, da noga nikoli več ne bo povsem brez težav, se pa v zadnjih mesecih občutno slabša. Vse večja je oteklina okrog gležnja in vse hujše so bolečine v gležnju stopalnicah in peti ki sega vse do sredine mečnice. Normalna hoja je skoraj nemogoča. Zanima me, če je to normalno, da se z leti tako slabša ali pa bi se mogoče le dalo kaj storiti in naj vseeno obiščem zdravnika. Hvala za odgovor.
Lep pozdrav

To, da se stanje slabša sigurno ni dobro in bi bil obisk pri zdravniku specialistu praktično nujen. Glede na opisano vam lahko le na hitro iz glave povem, da je morda prišlo do kakšne zgodnje artroze v sklepu/ih zaradi predhodnega poškodbenega stanja, tudi stanja izpred 15let. Namreč težje poškodbe pustijo posledice v smislu postravmatskega artritisa oz. pojava zgodnje artroze in možnih naplastitev.

Ajda Kolmančič, dipl. fiziot., trigger point terapevt, obravnava po metodi Cyriax in IASTM Fizioterapija z Ajdo - Fizioterapija Maribor Šentiljska cesta 37c, 2000 Maribor [email protected]

New Report

Close