Najdi forum

Lep pozdrav !

Morda bi mi znal nekdo pojasniti tole. Če recimo nekje v mestu stane 15 let staro stanovanje X kvadrature npr. 10 mil. tolarjev, ali je ponavadi stanovanje te iste X kvadrature nekje v istem mestecu cenejše če je stanovanje staro recimo 30 let??? Oba pa sta sicer ohranjena in povsem primerna za bivanje.

Hvala za odgovore.

Ta logika ne drži vedno. Pri tem je namreč zelo pomembno kako je stanovanje ohranjeno, če je že bilo renovirano, kaj je bilo prenovljeno…Po tvoji logiki bi bila potem staromeščanska stanovanja, ki so stara preko 100 let hudo poceni, pa je ravno obratno. Ce so menjana okna, renovirana kopalnica, menjani podi, ce ima klimo…je cena astronomska. 15 let staro stanovanje pa je lahko nerenovirano in zanemarjeno ter je zato cena veliko majnsa.

Mislim da me nisi razumela. Jaz ravno iščem neadaptirano stanovanje, da bom jaz lahko v njega vložil denar za stvari, ki bodo po mojem okusu. Ker se mi zdi škoda kupit stanovanje, ki bo z ceno nabito, ker itak nameravam vse po mojem okusu naredit, kompletno vse od kermamike, parketa, okn…itd.itd.

LP

P.s. S tem ko sem reku ohranjena in primerna za bivanje sem hotu rečt, da ne mislim podrtije, kjer manjka fasada itd.

New Report

Close