Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Srečanje, sprehodek …

Srečanje, sprehodek …

Pod prejšnjo temo BoR sprašuje, če vsi spimo. No ja, veliko jih je na dopustu … Ostanki pa se lahko dobimo na en fletni sprehodek. Predlog je 28. avgust, sobota. Lokacijo še nismo dorekli. Ljubljana ni kar pravilo, saj se lahko kam zapeljemo. Lahko se Lj ekipica dobi nekje in zapelje skupaj na dogovorjeno točko. Predlogi lokacije?

Krim ali pa Rakitna sta v tem času prijetna lokacija za sprehajanje.
Nati

Jaz sem za eno ali drugo.

Torej, da ne bo vse skupaj padlo v vodo. Rečmo RAKITNA. V SOBOTO 28.8.04 gremo na RAKITNO. Kdo gre zraven? Čas in kraj zbora je še vprašljiv, a če smem v izogib gužvi predlagati odhod iz Ljubljane (kot navadno izpred Tivolija) z enim/dvema avtomobiloma ob 9:00.

ok Rakitna torej v soboto jaz sem zdraven – sicer bi meni ustrezalo da se vam pridružim kar na Rakitni – da ne delam poti okoli r… v žep. Predvidevam če bo odhod iz Tivolija ob 9 uri ste cca9.30-9.45 pred jezerom.

OK???

Nati

Nati, kar se mene tiče drži. Se že veselim.

Jaz sem tudi za. BoR, midva pa se še slišiva glede vožnje tja. Upam pa, da se nam še kak Mulc, Mulka pridruži. Verjetno je vse odneslo na dopustke. Saj priložnosti bo še ogromno. Vabljeni pa vsi.

Oj, če se vam lahko pridružim še jaz…

Seveda lahko. Veseli smo čim več Mulk in Mulcev. Javi se enemu na mail, da telefonsko zvezo vzpostaviš. Tako je lažje.

Nati, koliko časa pa rabiš za hojo na Krim? Kakšna je pot?

Pot na Krim poteka v glavnem skozi gozd, ni tako naporna- proti koncu gre navkeber, drugače pa je ok, čas je odvisen od tempa cca 1 uro zmerne hoje.

Bi šli na Krim??

Nati

Ja, meni bi bilo boljše. Ostali povejte mnenje.

ok kar se me tiče

bi rekli potem ob 10 uri pri odcepu za Krim – kjer je tudi parkirišče.

Nati

Meni je tudi prav – v eno smer pač moramo iti. Če bi poti slučajno ne zmogel, ne skrbite se bom že znal zamotiti, v naravi to res ni težko. Lahko pa se z avtom pripeljem za vami (kot vem gre cesta skoraj do koče – verjetno boste tam malo počili). Torej, ne dvomim, da kakorkoli bo, slabo ne more biti.

m*, te pokličem glede transporta.

ej BoR sej tudi jaz nikoli ne vem ali bom pot zmogla ali ne – sem se že dostikrat obrnila ker ni šlo – to je manjši problem se bomo pa potem pri jezeru usedli in raje klepetali :))

lp Nati

Seveda, prilagodili se bomo, tako da bo vsem OK. Mogoče pa jaz ne bom zmogla. Itak pa ni cilj norenje in pretiravanje, ampak druženje.

A mi lahko potem en od vas da svoj mail, da se zmenimo???
Oz. če samo aktivirate svoje maile (za kakšno urico ali dve, tolk, da človek zraven pride…

Moj je zdaj aktiven. Zakaj pa ti ne aktiviraš svojega?

Jaz imam še en predlog, mnenja pa kar napišite. In sicer, da bi se dobili že kar ob 9.00 ob vznožju, da popolnoma ubežimo vročini. Bi šlo?

Zdravo!

Jaz bi tudi rada koga srečala in spoznala………….pa žal……………morda pa kdaj drugič.

Imejte se lepo, pa spomnite se tudi name.

LP. P.

New Report

Close