Najdi forum

Z možem imava dva majhna otroka. Počasi sta že tako velika, da ju lahko dava babici tudi čez noč. Zelo rabiva sprostitev v dvoje. Imate mogoče kakšne izkušnje s temi stvarmi? V mislih sem imela kakšno savno, jakuzzi ipd. Ampak tako, da sva sama. Ali kdo ve kje se da kaj takega dobiti? Hvala za nasvet! Tudi kakšne druge ideje bova vesela!

Sendi,

predvidevam, da sta še mlada, pa tako malo domišljije, saj si že sama predlagala savna, jakuzzi, zakaj pa ravno sama? Lahko gresta v kino, avto je še vedno aktualna tema. Zagotovo pa imata tudi kaj bolj konkretnega v mislih, povejta, ostali pa bodo povedali svoje mnenje in izkušnje.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Midva sva si privoščila vikend paket v toplicah Dobrna, preko agencije Sonček. (14.000 sit)
Super zadeva, privoščita si Napoleonovo kopel, ki jo pripravijo samo za vaju in sta sama cca 1h, obdana s svečami, sadjem…noro
Pa še, pa še,….

Končno sama ha?
En petek na dobro večerjo,kjer ne bo potrebno rezati mesa mulčkom,kjer ne bo potrebno učiti lepega vedenja,samo vidva…
Potem pa v kakšen kino in na koncu še na kakšno pijačo.Tako bosta imela čas da se pogovarjata lahko samo vidva,pa ne o otrocih,pogovarjajta se o vama.Naredita plan za naslednji vikend.Pojdita smučat za kakšen dan,pojdita v bazen plavat in v savno.
Pojdita v Italijo čez vikend,na odlične špagete.Možnosti je ogromno,napiši kaj rada delata pa vam lahko svetujemo,Lp

Najlepša hvala za odgovore! Moram se opravičit za pozno zahvalo. Smo menjali računalnik, ker se je stari “spuntal” in sem bila brez neta.

Moram vam pa povedat, da sem se odločila za vprašanje na forumu zato, ker že 5 let nisva imela zase trenutka (zaradi otrok in zaradi pomanjkanja denarja – hiša) in sva se enostavno izgubila.

Lep pozdrav!

Si predstavljam kako je to.Sendi vzemita si čas samo za vaju,ne bo vama žal.Ni potrebno da je drago,samo uživajta!!!!

New Report

Close