Sprememba naslova foruma

Zadnjič me je moja zelo dobra prijateljica povprašala, kako to, da imam na svojem forumu napisano NAZAJ K SEBI, ker vračanje k sebi ni korak nazaj ampak naprej. Priznala sem ji, da nisem nikdar tako pogledala na naslov foruma in da se vsekakor strinjam z njeno pripombo. Tako sem se odločila, da spremenim naslov foruma v VRNITEV K SEBI. Prav tako pa naj na tem mestu omenim tudi to, da sem zelo vesela, da nas je vedno več tistih, ki si tukaj medsebojno pišemo in beremo besede.

Hvala vam, da skupaj kreirano nove odzive na izzive življenja!

Mateja Debeljak

Mateja Debeljak www.vsedobro.si

Draga gospa Mateja,

zahvaljujem se vam za vaš čas in vse odgovore, ki ste mi jih namenili.

Kar zadeva ime foruma iskreno priznam, da me nikoli ni zmotilo, saj vaš trud in odgovori imajo toliko moč in težo, da kaj drugega kot je naslov foruma, ki je zame osebno manjšega pomena, ni prišlo do izraza.

Veseli me, da ta forum raste in sem vas našla. Meni osebno so vaši odgovori lek na rano. Največ cenim vašo iskrenost in srčnost s katero je prežet prav vsak odgovor. V vseh besedilih je čutiti kako pozorno preberete vsako vprašanje, kako pozorno sestavite odgovor in kako ste nežni, kako se trudite da le ne bi koga prizadeli.

Želim vam vse dobro in veliko uspehov. Naj se ta forum razcveti in doseže čim večje število bralcev / uporabnikov. Naj pomaga čim večjem občinstvu.

Pošiljam vem velik, topel objem in morje ljubezni.
Srečno!
Rada vas imam 🙂.

Kako lepo pismo! Koliko srčrnosti in topline! Gospa, zelo lepo ste me obdarili. Najlepša vam hvala. Tudi jaz vam želim veliko lepega na vašem življenjskem popotovanju. Vsak dan naj vam bo prav posebno darilo.

Pošiljam vam velik objem poln ljubezni in topline.

Mateja Debeljak

Mateja Debeljak www.vsedobro.si