Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza sprehodek

sprehodek

No da bo lažje se brati. Torej Lucija, Natka, jaz – Mateja. Pa kdo še? Še vedno se lahko vključite. Malo se hecam, mislim pa resno.

Živjo!

Če vzamete še kakšno, bi se vam jutri pridružila. Samo ne vem ali še velja ob 18 h pri Čadu (kje je sploh to?) ali imate že kakšno drugo varianto. Naj katera sporoči.

Hvala in lep dan

Jera, če hočeš, mi lahko na moj mail pošlješ tel. št., pa te popoldne pokličem. Tri smo si že izmenjale tel. št., da se bomo lažje usklajevale. Dobrodošla.

Name ste pa čist pozable :(((

D*

Sej mislim da so tudi moške osebke vabili. Sicer pa se lahko zmenimo še večkrat. Kako si ti Smrk, te ni blo že neki cajta nič brati.

Ti Smrk. Jaz sem pa prav upala, da se boš tudi ti pridružil. Pa nisi niti nič oglasil se na to temo. Vabila pa sem prav vse.
Ej, priložnosti bo še ogromno, jih bomo naredili. Dobili sva se pa jaz in Jera Ula. Meni je bilo superca. Veliko sva se pomenili in se mi zdi kar lepo spoznali.
Lahko že kar kmalu spet kaj organiziramo. Fantje in punce.

To bi bilo super, časa pa mam tolk malo da sploh nimam cajt niti na net skočt, ampak po 19 bo to čisto druga pesem,manj dela in več dela na sebi.
Dekleta upam da se mate fajn, tut fantje pa da se kej kmal vidmo tko na 20 oči…..

Lp

SMRK

Oj,
vidim, da ste speljale sprehodek. žal mi je ker se nisem mogla pridružiti. Če ne zbolim jaz pa otroci – tako gre to pri nas.
Upam, da se bomo uspeli še kaj zmeniti, vsaj pred dopusti.
A še komu nagaja ta stran? Meni nekaj šteka in ne pokaže zadnjih objav?
Kako ste drugače?

LP Nati

natka

Tudi meni je žal, da se ga nisem udeležila…pa kdaj naslednjič. Kako si drugače Nati??

Ajda

Oj,

ja nisem ravno najbolje – prav grozno mi je ko moram kar naprej tarnati. V sredo sem totalno odpovedala, no odpovedala mi je roka, da o nogah ne govorim. Pa sem ostala doma – podaljšala sem si vikend. Zdravnik pravi,da sem pregorela in da bi morala malo izpreči. Sedaj čakam na fizioterapijo – ne vem pa če to kaj pomaga. Ali si ti oz katera druga že imela fizioterapijo za roke? kako izgleda oz ali pomaga?
Jaz sama precej telovadim in se gibam, pa do sedaj ni koristilo.

Drugače pa saj veš – sedaj nazaj v službi v pričakovanju dopusta…

Upam,da se uspemo videti še predno vse odpotujemo na lepše…

Kako pa ti?

LP Nati

natka

Tudi mene to vreme konkretno daje. Ravno danes imam mravljince v rokah (ne v nogah za spremembo), pa tudi počutim se ne najbolje. Tako kot ti tudi jaz komaj čakam na dopust. Resnično upam, da se nam bo pred dopustom uspelo srečati.
Jezi me, ker imam že dva meseca takšne rahle težave, nič konkretnega, samo malo po malo me MS opozarja, da je še vedno tu.

Lp,
Ajda

Jaz včasih kar malo pohecam tole mojo tetko – MS. Ko začne dajati znake, se kar malo zajezim nanjo: Ma stara, kaj spet kokodakaš? Bodi tu, pa mir mi daj. Pa mislim, da jo in sebe kar malo pomirim.
Drugače pa sem tudi jaz za srečanje. Čim prej. Odprita novo temo, npr. “ponovno sprehodek” ali kaj podobnega, saj mislim, da je še nekaj zainteresiranih.

Kako ste pa kaj s časom proti koncu tedna – ker bo praznik predvidevam, da bo večina kam pobegnila?

Ajda, tudi mene jezijo taki nekonkretni simptomi – mene v bistvu tudi ves čas po malem opozarja da nisem ravno pri zdravju. Včasih si mislim, naj udari ornk ali pa naj da mir – tole pikanje na obroke ni nič.

Danes sem povožena – leva roka me sploh ne uboga, težka je kot beton s težavo jo dvignem, noge pa poglavje zase, v mečah imam krče…

ok m* bomo odprli novo temo.

ej a katera ve za fizioterapijo, kaj in kako?

LP Nati

natka

O fizioterapiji ne vem nič. Mogoče pokličeš na odprti tel. za MS nevrologinjo Končanovo. Danes od 11.00 do 12.30 in ob istih urah v četrtek. 01 522 23 39 ali 01 522 23 40

New Report

Close