Najdi forum

spoznal in izgubil žensko svojega živlenja

ko sva začela je imela 19 let jaz čez 40. poročen, hči malo mlajša od nje. vem kak to zveni ampak imela je telo najstnice in razmišljanje odrasle zrele ženske o kateri vsak samo sanja. seks odličen še vedno fantaziram o tem kar sva doživljala. nikoli komplicirala prijazna in pozorna. NAJLEPŠA ŽENSKA, manekenka uglavnem. pa še mlada. INTELIGENTNA. USPEŠNA. pa je šlo v k*

zdaj ima enega občasno se slišiva, je srečna. mene pa še boli. z ženo sva se ločila in končno bi lahko zaživel z njo je pa našla srečo drugje žal. depresiven sem. želim si je bolj kot karkoli. konstatno iščem izgovore da bi se nekak srečala pa mi nič ne pride na pamet

kako preboleti res izjemno žensko?

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

S časom, ni druge. Saj veš kaj pravijo:

“Ne joči, ker je mimo, smej se, ker se je zgodilo.” Boš sčasoma razumel te besede, če jih še nisi slišal.

Lahko si res srečen, nekateri samo sanjajo, da bi pri kakšnih 40ih 50ih imeli tako “mlado meso”, je pa res težje, če je še njen karakter in um bil na nivoju.

Zdrži, res ne bodi depresiven. Življenje je pač takšno, včasih je davek pač toliko velik, kot je sreča v tistem času. Nihče ni večen, ne jaz ki ti pišem tukaj, ne ti, ne deklina, ne žena. Uživaj in pojdi naprej.

Daj, ne bluzi. Devetnajstletna frklja je najstnica, niti še ne prava ženska, kaj šele izjemna ali oh in sploh razgledana.
Sploh, če gre za nek najstniški model, ne more bit nek višek inteligence. Prej kakšna frajla razvajena, ki se je rada malo pozabavala s kakšnim starcem v drugi puberteti, v zameno za kakšno večerjo ali fancy darilo.
Nehaj opletat okrog s svojim onetom in mu ne pusti, da vodi tisto, kar ti je ostalo od mozga. Zakon si že razdrl, zdaj pa samo pazi, da ne boš še hčerke naprej zanemarjal, da ne bo še ona reševala svojih ‘daddy issues’ v postelji od kakšnega tvojega sovrstnika.

To bi laufalo še naskednjih 10, 15 let potem bi te pustila. Ti bi imel pa 55 let. Ne sliši se dobro, kajne? Se strinjaš z mano da ji ne bi mogel več parirati? Mlad človek je mlad. Star je star. Mislim da nimaš kaj dosti žalovati. Bilo je lepo, dokler je.
Pa srečno.

Daj čustveno odrasti no.
19 letnica.. pa zrela ženska. Pač mel si odličen sex z njo, bila je celo prijazna in kaj? Ti misliš, da je šlo za ljubezen?

Kaj se sploh petljate z 20 letno razliko, ker veš da to ne bo šlo nikamor na dolgi rok.

In kaj imaš zdaj? Ločitev in nesrečno si zaljuben.. bravo. Kaj si šele hčerka misli o tebi, da si z njeno vrstnico zapustil njeno mamo..

No, je normalno, da ni s starcem, a ne? Tudi ona ima rada mlado telo, ne samo ti. Kdo bi ji zameril? Ti si zanjo fotr. Ne moreš tekmovat z mladeničem.

Važno je tudi to, kakšen pristop je imela ona do vajinega odnosa. Ali je ona ves čas odnosa vedela za vaša čustva? Ste imeli občutek,da ste ji samo za krajšanje časa ali še za kaj več? Koliko časa je vajin odnos trajal in koliko sta se dobivala? Samo za sex? Lahko da je bilo njej to premalo in je želela z vami preživeti več časa.Namreč vnaprej obsojanje,da je ona kešp,kot so nekateri napisali ni smiselno. Lahko da je šla z drugim,ko je sama videla,da z vami ni prihodnosti,saj kot ste napisali,ste bili poročeni.
In kako veste,da je ona sedaj srečna?

Najbolje, da stopis na realna tla, se streznes, narediš avtoanalizo… globoke v sebi naj bi necessario vsak vedel,, da taka razlika v letih v 99% primerih ne more delovati. Sploh ker je bila ona, ko sta zacela, stara 19, ne 30…pri 19h nimaš se popolnoma razvite osebnosti in predvsem ne veš se dobro kaj ti pase in kaj želiš. Ce gledas za naprej bi imel probleme. Moskim se ponavadi hitrrje zniza novo energije in bi le lezali na kavcu, ženske pa ostajajo aktivna dolgo v starost. Da ne omenjam, da se zenski libido z leti, oz vsaj tja do 50-55 povecuje, moški pri 70 ji pa takrat nikakor ne uspe biti Kos. Neizogibno bi bilo, sploh če bi z leti ostala lepa, v formi, da bi si zazelela mlajsega. Pozabi in bo zate najbolje.

IDIOT

Logično in pošteno je,da to lepo vzameš kot prelep spomin in da si hvaležen tako njej kot stvarniku,da se ti je to sploh zgodilo. Spomin prelep ti bo ostal zavedno in eni ne doživijo česa takega nikoli. Ti pa si. ZAkaj ne bi bil srečen in hvaležen?. Zdaj si prost in lahko greš ven s kom hočeš in s kolkimi hočeš, brez strahu in izgovarjanja in slabe vesti, tut to je nekaj!. Izkoristi to. KAr pa se te zveze tiče z to najstnico, pa je itak bila , kot vsi pišejo itak obsojena na propast. Prej ali slej!. Priznaj si to. Bilo je le vprašanje časa.

Ja zato pa ma zdaj 41 let starega?

Koliko ste sedaj stari?

No da js povem mojo zgodbo. js sm stara 23, moj partner 43. skupi sma ze 4 leta in se nenormalno VRHUNSKO razumema. Zdj je prsl pa do tocke, ko on zeli koncat, ker si ne zeli druzine. Men pa ne zeli tega odzret. ja zelo fer od njega, ampak js ga nikakor ne morem izpustit.

Odgovor na objavo uporabnika
Balderr, 18.02.2021 ob 11:31

Daj čustveno odrasti no.
19 letnica.. pa zrela ženska. Pač mel si odličen sex z njo, bila je celo prijazna in kaj? Ti misliš, da je šlo za ljubezen?

Kaj se sploh petljate z 20 letno razliko, ker veš da to ne bo šlo nikamor na dolgi rok.

In kaj imaš zdaj? Ločitev in nesrečno si zaljuben.. bravo. Kaj si šele hčerka misli o tebi, da si z njeno vrstnico zapustil njeno mamo..

Ne metat vseh v isti koš – jaz sem bila pri svojih 19-ih veliko bolj odrasla kot moje vrstnice.

Večina vas tu samo otresa s predsodki.

Avtor, upam da sčasoma preboliš in greš naprej. Samopomilovanje pa le pusti kamor spada – v preteklost.
Good luck!

Tako je, ko znaš izbirati le lahke poti v živjenju. Ko si skakal čez plot in sedel na dveh stolčkih je bilo lepo, sedaj pa nikoli neboš vedel, kam bi se lahko razvilo.
Kar malo razmisli o svojih dejanjih in kako si dve vlekel za nos, sedaj pa imaš.

Vse se vrača vse se plača!

1) ne poznas splošnega pravila starosti ženske ki jo imas lahko (svoja starost)/2+7, kar je manj je čudno…najdi žensko svoje starosti

2) oce me je ucil da je bab kot plevela, tok da se iz njih gnoj dela, cmerati za zensko je pa res nepotrebno. Razen ce je pri tvoji starosti testeron ze izšel iz tebe.

 

Veliko srece se naprej

 

Ivan Tavčar je precej bolje to spisal.

Pa noben moški pri zdravi pameti ne bi šel seksat z nekom, ki bi mu lahko bil otrok, halo. Kaj si te misli? “Jooj kok bi te fuku, ko si tok podobna moji hčerki, mmm kok mi je to fukiš.” On star 50, tiček bi mu dol gledal, on pa upal da bi  ženska, v najlepših letih,  bila s takim starim decom. Zelo zelo malo je nekih močnih zvez s tako starostno razliko, pa je dejansko prisotna neka ljubezen. Spoštovanje. Večinoma je to sam stari tipi plačevanje seks za darila, zmenke… ker je pač cenej ko kurbo plačat. Itak pa ne pogreša njene pameti, ampak kot se vidi – samo telo in to da se je spraznil v nečem, kar nima. Ljudje pa itak hrepenimo po tem, kar nimamo. Naša narava.

Ne vem, idealizacija in postavljanje mlade nerazvite mačke na piedestal. Kaj si pa mislil da se bo zgodilo drugega kot da bo odšla.

Poznam full zensk ki.majo stare zaradi kesa. Alo?

New Report

Close