spontani splav?

Spoštovani,

zadnjo menstruacijo sem imela 23.1.2008,15.2.2008 je clearblue bil pozitiven.
Včeraj se je najprej pojavil rjav izcedek,kasneje tudi sveža kri.
ginekologinja mi je naredila vaginalni ultrazvok, videti je bilo plod, njegov utrip,vse naj bi bilo vredu,za ustavitev krvavitve mi je predpisala dabroston 3tbl/dan.
čez noč se je pojavila močnejša krvavitev z bolečinami v spodnjem delu trebuha, opazila sem da se je izločil večji krvni strdek.
Nemudoma sem odšla do urgence,kjer je na ultrazvoku bila vidna nosečnost ,vendar srček naj ne bi utripal.
Kolikor sem lahko razbrala iz izvida…
Diagnoza:ab.completus i.v., iz ck še manjša krvavitev,ut še nekoliko povečan,adreksi prosti.
Vag.uz: v ut še zadebeljena sluznica,GV ni več videti,adreksi prosti
Kontrolni ultrazvok pri izbranem ginekologu.
rp za buscopan.

krvavitev se je zmanjšala,prisotni še manjši krči, h ginekologinji grem jutri.

A je kakšna verjetnost da se je plod uspel obdržati in se bo jutri na ultrazvoku spet pokazal srček.

Hvala za odgovor.

Spoštovani,

iz omenjenega zaporedja izvidov je razvidno, da je prišlo do popolne izločitve nosečnsoti in spalva. Zakaj Buscopan torej ne razumem. Prej bi razumel, če bi vam dali sredstvo za dodatno krčenje maternice.


Spoštovani,

3dni po ss (10.3.2008) me je ginekologinja poslala na odvzem krvi, zaradi kontrole beta hacg.Rezultat je bil 841,00.
Prisotna je bila še manjša krvavitev, na vaginalnem ultrazvoku je bila vidno še odebeljena sluznica.
Sledi ponovna kontrola beta hacg čez 1 teden.

Krvavitev je 5 dni po ss popolnoma prenehala, ne čutim nobenih bolečin,nasploh počutje je vredu.

Zanima me koliko časa po ss splavu naj se vzdrživa spolnih odnosov, ter ali v obdobju od ss do naslednje menstruacije lahko pride do ovulacije oz.ponovne zanositve.

Hvala za vaš čas.

lp

spolnim odnosom se priporočam odpovedati 2 tedna, ponovna zanositev pa se odsvetuje 1 mesec po splavu. Prva ovulacija se lahko po SS pojavi že v 2 do 4 tednih in prva M v 4 do 6 tednih.


New Report

Close