VEČKRAT PREBIRAM POSTE KAKO EDEN OD PARTNERJEV POTOŽI O USIHAJOČI SPOLNOSTI PO NPR. 10 ALI 15 LET ZAKONA.

V glavnem so to standardni vzorci in mislim, tudi iz lastnih izkušenj, da je tako pač v večini primerov. Iz tega razloga izvirajo vse tegobe in težave današnjih zakonov:

– kregarija
– alkoholizem
– depresija
– varanje
– pretepi
– ločitve
– in celo umori

Pa vendarle je nagon po sklenitvi trajne zveze močnejši in ljudje se prav nič ne naučimo iz že stokrat povedanega ali videnega.

Menim, da je še huje zato, ker se partnerja drug drugega ne naveličata ob istem času ampak so moški tisti, ki to občutijo najprej, ženske pa malo kasneje ker so bolj materinsko in čustveno vezane na otroke.

In kaj sedaj?

Varati?? ni na mestu!
Se vdati v alkohol … Še slabše!!
Prisiljevati ženo v spolne odnose … najslabše!!

SI IZMIŠLJEVATI RAZNE IGRICE IN UPORABLJATI PRIPOMOČKE(PORNIČI,VIBRATORJI…) – POMAGA LE NEKAJ LET
Da ostalega niti ne omenjam!

Menim, da je še najboljša pogruntavščina izmenjava partnerjev – swinger klubi ali pač čisto interne zabave med pari. Samo kaj ko so slovenska dekleta bila vzgajana v patriarhalnem vzdušju( to dam Ruglju prav) in so v večini spolno zavrta( sramežljiva, ne doživlajajo orgazmov … )

Tudi sam sem se z svojo pogovarjal o tem pa nič! Pravi to pa že ne ….
Ali se bo kdo spomnil kakšne boljše ideje?….. zakaj ženske bolj ne apelirajo na to in svojim gospodom one predlagajo kaj tagega?Zakaj se ne prebudite in uvidite, da je prav zaradi spolnosti propadajo zakoni??

Kdaj nam bo to izpuhtelo iz glav da swinger klubi niso nekaj pokvarjenega, izprijenega in perverznega??( namreč tudi sam imam te predsodke)

Zkaj po vseh forumih, oglasih in ostalih medijih prav moški oglasujejo željo po sexu, poročeni ali pa neporočeni ? Prepričan sem da je isto ali pa še večje število žensk ki ravno tako niso zadovoljne v spolnosti pa vseeno molčijo in se dajo presneto prosit!

Imam idejo in rešitev,ki jo ne bom razkril tu pač pa posameznikom, ki se bodo oglasili na mail. pROBAJMO SE ORGANIZIRATI – IN NE NASEDAJMO OGLAŠEVALSKIM FIRMAM IN NEKIM KAO ŽENITNIM POSREDNIKOM.

REŠIMO,KAR SE REŠITI DA.

Samo to povej:

1. kakšna je članarina
2. a grejo ugodnosti po sistemu piramide pridobivanja članov (višje ko si, več jih lahko nategneš, nižje ko si večkrat si nategnjen)
3. a se zadeva fura v sklopu network 21
4. a se dobivate v sloveniji al na hrvaškem

Midva z možem sva šla že večkrat na duhovne vaje in to je mnogokrat rešilo marsikatero situacijo. Tam sva se naučila, da imajo tudi drugi podobne probleme, da sva pač eden za drugega edinstvena. Ko so bili najini duši usklajeni so bila urejena tudi področja, ki so temu podrejena. So pa duhovne vaje tudi naporne in ne zastonj, kar je prav.

kaj naj rečem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Menim, da je še najboljša pogruntavščina izmenjava partnerjev – swinger klubi ali pač čisto interne zabave med pari. Samo kaj ko so slovenska dekleta bila vzgajana v patriarhalnem vzdušju( to dam Ruglju prav) in so v večini spolno zavrta( sramežljiva, ne doživlajajo orgazmov … )

Dvomim, da gre v večini primerov za zavrtost v spolnosti, temveč samo za apetit. Podobno kakor pri hrani. Meni osebno bi se gabilo, da bi me otipaval in ga vame vtikal kar en XY, ki ga vidim prvič v življenju. Sploh pa zakona ali partnerske zveze, ki temelji izključno, zgolj in samo na spolnosti, nima smisla reševati, saj je duhovno prazna.

Svasta!!!
Pravis, da ne nasedati oglasevalskim firmam? Tebi torej lahko? 🙂))

Saj ne morem verjeti!!!! MIKC, daj povej, kaj bi čutil ob pogledu, da tvojo ljubljeno(če je ljubljena) ženo obdeluje en drug tip? Pa da malo razbohotim domišljijo…kaj če bi bil ta tip videti lepši, bolj mišičast, z daljšim prijateljčkom, tvoja žena pa bi tulila, da ji še nikoli ni bilo tako lepo…no, mislim, da bi tvoj ego trpel, pa četudi bi ti potem celemu svetu zagotavljal, da temu ni tako.
Če pa pogledam na ljubezen, spoštovanje in kar se tiče podobnih stvari, pa sploh nima smisla razpravljati o tem. Škoda se mi zdi samo to, da morda nekateri računajo na ljubezen, pa imajo na drugi strani, samo sposobnost dojemanja zakona kot izvrševanje uslug, kot je kuhanje, pranje, pa tudi “šraufanja po hiši”…seveda pa tudi opravljanje seksa. In ko se ta iztroši, je treba uporabiti drug, drugačen seks, kot kupiš novo sedežno, ki je menda že odslužila, pa čeprav na stari še lahko sediš. Po mojem so swinger klubi samo bolj sofisticirana oblika varanja. To je zame varanje s pristankom. Marsikatera žena(včasih pa tudi mož) pristane v strahu pred razpadom zakona, pred izgubo varnosti (takšne ali drugačne) in se tolaži, bolje to, kot če me vara za hrbtom.

In še ena misel, ki sem jo prebrala pred nekaj dnevi in je izpod rok priznane naše psihologinje in terapevtke: Pogostost pojava pornografije in podobnega še ne pogojuje normalnosti le-te. No, v razmislek!

Saj ne morem verjeti!!!! MIKC, daj povej, kaj bi čutil ob pogledu, da tvojo ljubljeno(če je ljubljena) ženo obdeluje en drug tip? Pa da malo razbohotim domišljijo…kaj č

Če prav razumem, je glavno, da ostaneš poročen, če se potem f***riš z drugimi in vse povprek pa ni nič narobe.
Pa saj vsi po dolgem in počes obsojamo skoke čez plot, čeprav so opravičeni z ljubeznijo. Mislim, se imata vsaj rada, ali pa vsaj mislita tako.
Tu pa gre v bistvu za to, da ga vtakneš (ali imaš vtaknjenega) čim večkrat s čimvečimi.
Ali ljudje res pristajamo na nemogoče, da se izognemo reševanju problemov?

S.

Yeah…

Najbrž da res imaš čudovito idejo in univerzalno rešitev, ki jo boš razkril vsakemu, ki se ti javi na mail. Še posebej, če se javijo ženske, ki v prvem mailu “priznajo”, na jim manjka seksa. Kajne?

😉

mačkon

mačkon..plosk, plosk!!!

Haj!

Kje pa so te duhovne vaje?? Kje se naj pozanimam-prosim za nek namig!

Lepo se mejte!

Dober odgovor.
Se 100% strinjam – res pomaga (tudi v drugih stvareh!)

😉

mene je pa zmotilo tisto – ne doživljajo več orgazmov…ljubi bog, kdo pa je kriv???????? govorimo o seksu, ne o masturbaciji! In zakaj moški bolj iščejo seks po oglasih? zato, ker mislijo , da se jim ni treba nič truditi! by the way ženska bo samo nezadovoljna, žena oz. partnerica pa je kronično nezadovoljEna! ej, MIKC, očitno nimaš pojma o ženskem telesu. tudi kaka swingerca te bo v rit nasuvala.

New Report

Close