Lep pozdrav

Stara sem 28 let, z možem sva poročena 5 let, skupaj pa sva 7 let.Pred možem sem imela dva partnerja.
Muči me moj libido.
Vseeno mi je če še kdaj seksam ali nikoli več.
Ne vem kaj je narobe z menoj, ampak v seksu nisem nikoli uživala. Na koga naj se obrnem, ali obstaja psihiater, ki se ukvarja s tem? Imam sicer enega otroka. Vse v zvezi s seksom se mi skoraj gnusi, kadar pa z možem že imava spolne odnose je to v popolni temi (mož me še ni videl gole).
Prosim pomagajte mi, kajti bojim se da ne bo moj zakon zaradi tega razpadel. Moža imam zelo rada in tudi on ima mene, vendar kaj več od objema že skoraj ne morem, zadeva pa se iz meseca v mesec slabša.
Hvala

Spoštovana Maja,
v Ljubljani deluje več seksologov, na Psihiatrični kliniki pokličite 5872100 ,sicer pa so seznami zasebnikov objavljeni v zdravstvenih revijah in registru.

Prvo kar je. Nisem psihiater. S temi stvarmi imate zenske sigurno vec problemov kot moski. Dej se probaj sramu odvadit. K men se full smesno zdi. Predlagam ti kaksno savnanje.Ne hecam se.Jaz sem se sramu popolnoma odvadil z savno.
Poskusita kaksen pornic skup pogledat ,dejta se pogovarjat. Pogovor vse resi .
Meni se zdi ,da je tvoj moski egoist. Poskusi naj drazit z usti in to pri luci .

Lep pozdrav, le eno knjigo bi ti priporočila (obvezno tudi možu!!): MOŠKI IN ŽENSKA V SPALNICI od Johna Graya.
Veliko uspehov …in užitkov, Dori.

Maja!
Premalo si napisala, da bi ti kdorkoli lahko svetoval kaj življenskega. Ker tvoj libido ni znižan samo v zadjem času, ampak kot praviš že vse življenje, je bilo verjetno kaj problemov v otroštu in mladosti. Če si želiš po tej poti kaj več razjasniti, najprej povej kaj več o sebi, ker le tako boš laho dobila pravi odgovor, vse drugo je ugibanje.

Mislim, da so vecinoma problem moski, ki pogosto ne vedo (niti priblizno) kaj ustreza zenski, in tudi to da ni vse le “ven in noter”.

Anna!

Lahko je res, verjetno pa ugibaš. Ni pa dolžnost moškega, da bere ženske misli. Če ženska moškemu ne zaupa svojih želja in potreb, je kriva sama za svoj nizek libido, če pa mu zaupa in da ni odziva, naj ga pusti. Po mojem mnenju ni spolnost edina povezava med partnerjema, je pa zelo pomembna.

New Report

Close