Najdi forum

phantasy saj jaz sem tebi večno zvest.

drug drugega programiramo

🙂

Telo je pametnejše od glave. Mogoče “zablokiraš”, ker ti telo pravi NE s tem fantom.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To sem tudi jaz pomislil. dr. Gostečnik nam velikokrat reče: Telo pa NIKOLI ne laže.

Zanima me, če si kdaj pomagaš “sama” ko si sama ali takrat, ko sta skupaj, se pravi tik pred. Ker takrat bi morala biti “odprta”!

Spominjam se prijateljice, ki mi je sama povedala, da se ji to dogaja na ginekološkem pregledu: “Zakaj ne dovoljijo, da se samozadovoljujem tik preden poskušajo vstaviti tisti železen kurac v mojo princesko?”, ker je sicer zelo boleče (nimam predstave).

Zdaj pa naprej. Vse izvira iz primarne družine, iz zgodnjega otroštva. Včasih preskoči kakšno generacijo, včasih jih preskoči celo več.
Kakšen odnos si imela oz. še imaš z očetom? Je bil OČE? Je bi skrben, dober do žene, je vam otrokom dal tisto, kar mora dati oče? Je bila že mati zakrčena?

Morda pa je bil ded, praded tako zelo neprimeren, da ste ženske v družini zakrčene?

Brez skrbi, če je fant PRAVI, se bo vse uspešno rešilo s poroko in blagoslovilo s tremi otroki. Saj si to želita, mar ne?

Na Veliko Nedeljo (vstajenje mesa)

Vesel oče

matjazko, tudi vas ima phantasy neskončno rada.
🙂

drug drugega programiramo

Ni nujno psihološki izvor, mogoče si pač bolj ozka spodaj, nisi edina. Ker si ozka, te poskus bolj boli, ker te boli, potem do tega čutiš še odpor in seveda nimaš želje poskušat. Niso vsa ženska telesa ista.

Če imaš željo biti penetrirana, si jo sama razteguj postopoma z dilatorji, lepo od najmanjšega do največjega. Sama si spraviš not kakšno tako veliko stvar, kot je nek povprečen penis? Ker če si ne, potem tudi s fantom “pod pritiskom” ne boš.

Kakšen čudovit prvoaprilski dan, bi napisal naivni Pahor.

Zagotovo je krivda v zgodnji fantovi primarni družini. Praded (izdeloval je sode), je bil popolnoma neprimeren in iz tega izvirajo vse osnovne težave.

Nazalost nisva blizu Ljubljane.
Hja, oce.. odkar se zavedam, me daje v nic, sem nesposobna, “invalid”(s taksnimi besedami me opise), nekulturna, nesramna, nikoli v zivljenju ne bom clovek. To so njegove besede o meni. Delam studentsko delo ze od 16.ga leta, se pravi ze 5let. Sedaj pa sem poleg tega tudi na faksu, srednjo solo pa sem koncala s 4, pravtako moja druzba ni problematicna. Zato nevem, zakaj ima taksno mnenje o meni. Ce sem doma, je narobe ker sem doma, ker samo lezim, ce pa delam(delam od 10.30-19.00), me pa kritizira kako nisem nic doma. Tako da, nevem. Nikoli se nisva posebej razumela ali pogovarjala, saj ni tak tip cloveka. Prav tako veliko zali tudi mamo. Ce je imela mama podobne tezave, ne vem.

Vsi svetujete naj se dekle sprosti… mene pa je zmotilo nekaj v njenem zapisu. Zakaj vraga ti je ginekologinja predpisala Canesten kremo?? čemu? Imaš glivično vnetje?? Ne vidim potrebe po uporabi te kreme, če vnetje ni prisotno. Za masažo jo odsvetujem, raje kako drugo zadevo, recmo Multy gin actigel, ki vlaži…. Ok, če s fantom ne moreš, a sama se pa lahko zadovoljiš s prsti? Probaj sama, ko si brez fanta, najprej 1 prst, nato 2, boš videla da gre. 100% nisi tok ozka spodaj, da to ne bi šlo. Ko boš to obvladala ti tudi s fantom ne bo težko.

Ti imaš po moje preveč problemov iz svoje primarne družine in se ti zato to dogaja. Si 100%, da nisi kdaj bila posiljena v otroštvu ali kakorkoli zlorabljena s strani kogarkoli? Kajti lahko se je tudi kaj takšnega zgodilo in si tako globoko potlačila v podzavest, da se tega niti ne spomniš več.
Ti svetujem, da bi šla h kakšnemu psihologu, ki se ukvarja s temi zadevami ali seksologu.

Kot bi brala svojo zgodbo izpred desetletij. Skupaj sva bila kar nekaj časa, v (potencialno) najbolj norih letih. Bil je moj prvi, prav tako jaz njegova. Preprosto ni šlo, nikoli nisem ugotovila zakaj, a bilo je zelo mučno. Na koncu sva obupala in se razšla. Z naslednjim sem doživela pravo eksplozijo in razodetje:-) Čeprav tudi s tem nisem ostala, se tega še vedno z radostjo spominjam. S sedanjim partnerjem se imava prav tako odlično.
Tudi moj prvi je kmalu našel drugo dekle, s katero ima družino.
Ne vem, kako bi se izšlo, če bi poskušala s kakšnim svetovanjem ali podobno pomočjo. Najbrž včasih dva preprosto nista kompatibilna, vsaj pri meni se je tako izkazalo.

Če imata še po 2 letih probleme…kaj pa vem.
Iskreno? Če bi bil tapravi ne bi bolelo. Če se spomnim mojih “začetkov”….imela fanta 5 let, vedno bolelo, nikoli uživala, orgazem so bile samo sanje.
Sicer sva šla narazen zaradi drugih stvari, ampak ko sem spoznala mojega sedanjega (skupaj že 20 let), je spodaj samo teklo, ko se me je dotaknil.
Enostavno te spolno privlači in vajin sex nikoli ne bo tapravi, pa lahko govoriš da je tvoj sanjski moški in se slepiš, da je velika ljubezen. Pa ni.
Spolna privlačnost in ljubezen…to potrebuješ. In ko boš spoznala takšnega, boš vedela o čem govorim.

Če imata še po 2 letih probleme…kaj pa vem.
Iskreno? Če bi bil tapravi ne bi bolelo. Če se spomnim mojih “začetkov”….imela fanta 5 let, vedno bolelo, nikoli uživala, orgazem so bile samo sanje.
Sicer sva šla narazen zaradi drugih stvari, ampak ko sem spoznala mojega sedanjega (skupaj že 20 let), je spodaj samo teklo, ko se me je dotaknil.
Enostavno te spolno privlači in vajin sex nikoli ne bo tapravi, pa lahko govoriš da je tvoj sanjski moški in se slepiš, da je velika ljubezen. Pa ni.
Spolna privlačnost in ljubezen…to potrebuješ. In ko boš spoznala takšnega, boš vedela o čem govorim.
[/quote]

En ne je pobegnil. Enostavno te spolno NE privlači…

Upala sem, da ni to..ampak ker je ta tezava cedalje vecja, bi verjetno znalo biti kaj taksnega.. iskreno, ne vem, kam in na koga se naj obrnem.. tudi pri ginekologinji nisem dobila pravega razumevanja..
[/quote]

tudi teh težavah ki jih opisuješ. Vsaj pomagala jim je. Je pa v Lj. Več si poglej na Zavod sprostitvenih tehnik in holistično svetovanje.

se s tem zelo strinjam. Pač nista si dva kompatibilna. Jaz si s prvim tudi nisem bila. Zakaj pa je z drugim vse lepo šlo pri sexu ane :))

To kar si napisala, kako te obravnava oče (če je res genetski, dejanski vsekakor ni, ni primeren) je silno zaskrbljujoče za sleherno zvezo.

Enostavno boš potrebovala nekoga, ki mu boš zaupala in ga imela z “očeta”, takega, ki bo znal izpolniti svojo dolžnost. Občutek imam, da to iščeš pri fantu in hkrati pozabljaš, da je fant oz. bodoči mož PARTNER in ne oče. Oh, kako me pogreje, ko pridem kam na obisk in vidim situacijo – že to, da se mlada dva kličeta z oči, mami mi marsikaj pove…..

Pogovori se o mojih stavkih s fantom, pokaži mu to pisanje in se kot najbolj prestrašeno bitje v Vesolju stisni pod njegove orlove peruti…..za seks imata pa čas še vse življenje, tako, da bi ga pred poroko celo odsvetoval!

Oglasi se še kaj,

Vesel oče

Tole bo kar držalo. Priporočam obisk strokovnjaka, ki bo pomagal pri razrešitvi nezavednega omenjenega vpliva.

Mogoče pa bi lahko poizkusila analno… jaz ko sem bila najstnica sem pričela v spolnosti ravno z slednjim saj me je bilo strah zanositve… izkušnje pa so bile različne, na začetku boleče do kasnejših močnih orgazmov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close