Pozdravljeni!
Stara sem 22 in do sedaj imam 3. fanta. vendar je problem sledeči, pri nobenem nisem čutila poželenja. Sploh se ne znam prepustiti užitku, ampak vedno o čem zraven premišljujem. Ne gre zato, da ne bi bila zaljubljena, pa tudi punce me ne privlačijo.
Naj opišem en prigodek. Moj sedanji fant ni imel nič izkušenj, kar se spolnih odnosov tiče in tudi skoraj nič ne zna. Dobro, mu povem kako naj kaj naredi, kar mi je všeč in to naredi in potem začnem premišljevati, da to sem mu pa jaz povedala kako mora narediti in kar naenkrat mi ni več všeč. Takorekoč vse pokvarim. Prav tako me moti, če je fant poten, moti me, če me poljubi na vrat, ker mi ga tako “zmoči”, motijo me moji dolgi lasje pri odnosu in sploh ne vem, kaj naj z njimi. Povrhu pa sem še sramežljiva in nesamozavestna, kar je opazil tudi fant in sploh ne vem več kako in kaj.
Lep pozdrav, Katka

Vtis imam, da je vaš odnos do spolnosti hudo popredmeten. Silite se v odnos s fantom, ki vas ne privlači niti telesno, o kakršnih koli čustvih pa ni niti sledu. Motijo vas, njegovi dotiki, dolgi lasje… Zraven vsega ste nesamozavestni, on pa neiskušen. Ali mislite, da morate seksati, ker ste že dovolj stari in ker vsi to počno -? Prisluhnite sama sebi in želji po ljubezni (ne po seksu), ki tli v vsakem človeku. Poiščite si fanta, ki vam bo všeč po zunanjosti, privlačil pa vas bo tudi osebnostno. To pomeni, da boste radi v njegovi družbi, da vam bo všeč, kako se obnaša, kako se smeje, kaj govori, da vama nikoli ne bo zmanjkalo tem za pogovor. Če bo tudi on čutil enako si bosta želele biti čim več skupaj. Ko sa bosta čustveno zbližala bi morali začutiti tudi spolno poželenje.

Alenka B

New Report

Close