Najdi forum

ok, zdaj se oglašam za vse samske, ki se sprašujejo, kje, kako in
kdaj se lahko po vašem mnenju spozna koga, ki bi bil potencialni partner v našem življenju.

splošne odgovore že vemo: napr. dejavnosti, s katerimi naj se ukvarjajo…
mene pa ne zanima teorija, ampak tko, praktično mnenje, kje
po vašem mnenju ali izkušnjah ali pa če hočete: kaj je potrebno narediti,
da se naše družbeno življenje obogati z novimi poznanstvi.

lahko pa tudi podvprašanje: kje oz. kako ste vi spoznali svoje partnerje, veliko prijateljev in podobno.

hvala.

Kje spoznati koga? Hja… pravzaprav lahko kjer koli, tudi na cesti, težko je samo navezati osnovni kontakt.

Načeloma je dobro, če se začneš gibati izven svojih običajnih krogov, ker si ponudbo v njih najverjetneje že izčrpala.

Pusti prijateljem, da te vpeljejo še v svoje druge kroge poznanstev in aktivnosti… ima jih vsak in v njih lahko marsikdaj srečaš zanimive ljudi.

Vsekakor pa se pusti presenetiti… namensko iskanje se praviloma ne obnese.

Good luck!

..pa če tekdo povabi na kak žur, ti pa rečeš da itak nobenega ne poznaš
—-> to ti je idealna priložnost za spoznavanje

Največ moških je po gostilnah:)))))

Jst sm svojega spoznala po nakljucju na IRCU -ce me ne bi bilo tisti teden na kanalu (channel) se verjetno ne bi nikoli srecala, ker je bil ta kanal konkretno povezan z volitvami 2002-in so ga cez dober teden ukinili.
Pa naj se kdo rece, da so te klepetalnice brezveze. Midva sva skupaj ze 1 leto in 4 mesece in se nameravava junija preseliti v skupno stanovanje.

Moja frendica je imela žur za 33 roj. dan – samska.Povabila je svoje ožje prijatelje-ce vsi pa so za darilo morali prepeljati samskega fanta primernih let in obnašanja. Hudo, veš kako sem se namučila da sem enega najdla.
Od sedmih fantičkov na tem žuru sta se najdla in sta že eno leto golobčka.
Probaj to foro!l

New Report

Close